Önümde uzun yıllar var

Güncelleme Tarihi:

Önümde uzun yıllar var
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 1999 00:00

Haberin Devamı

19 yaşında olmasına rağmen mankenlik, fotomodellik, oyunculuk, sunuculuk yapıyor İpek Tanrıyar. Çılgın kız şimdi de yönetmenliği denemek istiyor.

Bambaşka biri İpek Tanrıyar. Cıvıl cıvıl, içten ve çok neşeli. Şahane Pazar'ın şahane kızı, henüz 19 yaşında. Ancak bu camiadaki üçüncü senesi. Hey Girl dergisinin 1996 Yüz Güzeli seçilen İpek o günleri gülerek anlatıyor: ‘‘Dergiye fotoğrafımı gönderdim ve yüz güzeli seçildim. Kazanan, Neşe Erberk Ajans'a kayıt oluyordu. Ajansa girebilmek için babamın iki ay başının etini yedim.’’ Neşe Erberk, İpek'i görünce: ‘‘Hımmm, yüzün gibi fiziğin de güzelmiş. Fotomodelliğin yanı sıra mankenlik de yaparsın’’ demiş. Yürüyüş kurslarından sonra kataloğa girmeye hak kazanmış İpek.

Daha önce 'Mavi Düşler' adlı bir dizide oynayan Tanrıyar: ‘‘Televizyonlar diziden geçilmiyor. Ses getirecek bir şey olmadıktan sonra hiçbirinde oynamak istemiyorum’’ derken gönlünün sunuculukta olduğunu da gizlemiyor. İlk olarak 16 yaşında Şahane Pazar'ın sunuculuğuna aday olduğunu ve yaşının küçüklüğünden dolayı reddedildiğini söyleyen İpek: ‘‘Altı tane hostesten sonra beni tekrar çağırdılar’’ diyor. Tanrıyar, canlı yayının zorluğundan yakınsa da yeni projelere açık. Hatta yeni yayın döneminde Kanal D'de yeni projelere imza atacak. Ama sürpriz!

‘‘Yaşım elverdiğince mankenlik, fotomodellik yapacağım. Sonra da kamera arkasına geçmek, yönetmenlik yapmak istiyorum’’ diyor.

Halen Trakya Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümü birinci sınıfta okuyan İpek: ‘‘Bölümüm mesleğimle çok alakasız. Bu sene bir kez daha sınavlara girip konservatuvarı kazanmak istiyorum. Tiyatro aşkı Uygur kardeşlerden bana da bulaştı’’ diyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!