Ön satış başladı

Güncelleme Tarihi:

Ön satış başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2014 01:25

!f İstanbul’da bugün ön satış var. Bütün film ve partilere yüzde 10 indirim uygulanırken, İş Bankası Maximum Kart sahiplerine özel paketler ve avantajlar sunulacak.

Haberin Devamı

İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığında yapılacak 13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 13 Şubat’ta başlıyor. Nymphomaniac’dan Dallas Buyers Club’a, The Grandmaster’dan Under the Skin’e, yılın merakla beklenen, bol ödüllü filmlerinin Türkiye galalarına ev sahipliği yapacak festivalde bugün ön satış var. Yüzde 10 indirim fırsatının sunulacağı ön satışı kaçıranlar yarından itibaren Biletix perakende satış noktalarından, biletix.com’dan ve biletix çağrı merkezinden, 8 Şubat’tan itibaren de festival gişelerinden biletlerini satın alabilecek.
Parti tutkunları için de, 15 Şubat’ta garajistanbul’da yapılacak !f İstanbul Açılış Partisi ve 21 Şubat’ta The Hall’da gerçekleşecek Gökkuşağı Partisi’nin biletleri yüzde 10 indirim fırsatıyla alınabilecek.
Festivalde hafta içi 19.00 seansı öncesinde gündüz gösterimleri ve ‘Ev’ bölümü filmleri 8 TL, hafta içi 19.00 seansı ile hafta sonu 19.00 seansı da dahil tüm gün tam 15 ve öğrenci 12 TL, 21.30–22.00 seansları ise 17 TL olarak satışa sunulacak.
13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 13-23 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da Beyoğlu Cinemaximum Fitaş, Cinemaximum İstinye Park, Cinemaximum Budak; 27 Şubat-2 Mart tarihlerinde de Ankara Cinemaximum Armada ve İzmir’de ise Cinemaximum Konak Pier sinemalarında gerçekleştirilecek.
www.ifistanbul.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!