On numara

Güncelleme Tarihi:

On numara
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2004 00:53

İstanbul’a döndü

Özlem Yıldız, sonunda Bodrum tatilini bitirip İstanbul’a döndü. Üç haftalık tatil sonrası melez güzeller kadar esmer bir tene sahip olan sempatik sunucu, döner dönmez özlediği İstanbul gecelerinde boy göstermeye başladı. Geçtiğimiz gece de Ortaköy’deki Anjelique’te çıktı karşımıza... Gecenin bitiminde evine gitmek üzere tek başına bardan ayrılırken, ultra mini elbisesiyle çapkınların ilgi odağı oldu.

Boyna değil kola

Sema Cıngıllıoğlu’nun oğlu Kerim bir süredir Bodrum’da... Kaslı vücuduyla sahillerde gövde gösterisi yapan ve oteller yerine annesinin teknesinde kalmayı tercih eden Kerim Cıngıllıoğlu, Bodrum’da yeni bir de tarzın öncüsü oldu. Herkesin boynuna astığı cep telefonunu sağ koluna bağlayarak dikkatleri üzerine çekti.

Bu işin sonu kötü

Sinan Kosif ile Melda Kamhi, Göltürkbükü’ndeki Divan Palmira’da yemek yerken takıldı objektifimize... Kamhi kulüp sandviç söylemişti, sevgilisi ise hamburger... Ancak Kosif epey hızlıydı yemek konusunda. Kendi tabağını bir çırpıda bitirdikten sonra gözü diğer tabağa takıldı ve dayanamayıp patates kızartmalarına uzandı. Ama her geçen gün kilo aldığını göz önüne alırsak, bu iştah ilerleyen yıllarda başına dert olacağa benziyor.

Huzur buldu

Yonca Evcimik, Bodrum-Bitez’deki evinin keyfini çıkarıyor. Sonbahara kadar İstanbul’a dönmeyeceğini söyleyen Evcimik, günlerinin çoğunu da yakın arkadaşları olan Club Flipper’ın sahibi Sinem-Ahmet Bayer çiftiyle geçiriyor. Evcimik’i son olarak Havana Beach’te gördüğümüzde, neşesi her zamanki gibi yerindeydi.

Rock muhabbeti

Rock müziğin iki güçlü sesi Demir Demirkan ile Aslı, geçtiğimiz günlerde kendi tarzlarının önde gelen isimlerinden Teoman’ın konserini izlemeye gitti. Konser bitiminde Rumelihisarı’nı birlikte terk eden Aslı ile Demirkan, sanatçının performansını ne kadar beğendiklerini anlata anlata bitiremediler.

Biri çalışıyor biri yatıyor

Kenan Doğulu geçtiğimiz hafta Bodrum Club Hello’s 13’te sahneye çıktı. Serdar Ortaç’la dönüşümlü olarak bu mekanda program yapan Doğulu, sabahın ilk ışıklarına kadar sahnedeydi. Doğal olarak ertesi gün de evinde akşama kadar yatıp dinlendi ve ortalarda görünmedi. Aynı saatlerde Serdar Ortaç ise Maki Otel’in iskelesinde keyif yapıyordu.

İşler karışacak

Yönetmen Mustafa Altıoklar, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Selin Demiratar’ı Antalya’ya, ailesinin yanına gönderdi. İstanbul’da yalnız kalan usta yönetmen, birkaç gün sonra ise Ortaköy’deki Crystal Bar çıkışında asistanı Ceyda ile görüldü. Birkaç hafta önce de Bodrum’da birlikte görünen Altıoklar ile asistanı arasında aşk söylentileri çıkmıştı. Bu ikinci baskınla işler daha da karışacak gibi görünüyor.

BMW dağıtıyor

Bodrum tatiline devam eden Yılmaz Erdoğan, reklam kampanyasında yer aldığı Pepsi’nin çekilişinde BMW cabriolet otomobil kazanan Huriye Bircan’a anahtarını teslim etti. Bodrum Havana Beach’te düzenlenen basın toplantısı sırasında yapılan anahtar teslim töreni, Erdoğan’ın esprileriyle renklendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!