On numara

Güncelleme Tarihi:

On numara
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2004 00:31

Anna göründü!

İşadamı Yavuz Demir’in beşinci evliliğini yaptığı Anna Demir, akıllarda birkaç yıl önce Bodrum’da objektife takıldığı nefes kesen görüntüleriyle kalmıştı. Bikini altını kıvırarak tanga haline getirme modasının öncülerinden olan Anna Demir’in geçtiğimiz aylarda eşiyle arası açılmış, bunun üzerine bir süreliğine ailesinin yanına gitmişti. Geçtiğimiz hafta Bodrum’a dönen Anna kocası Yavuz Demir’in arkadaşı İsmail Boyner’in evinin iskelesinde güneşlenirken görüntülendi.

Fırsat bu fırsat

TV8’de sunduğu programın çekimlerinin bitmesini fırsat bilen Derya Baykal, vakit kaybetmeden soluğu Bodrum’da tatil yapmakta olan kızları Derya ve Ferhan Şensoy’un yanında aldı. Bu boşlukta kızlarını görme şansı bulan Baykal, ‘Çekimler bitince hemen kızlarımın yanına koştum. TV8’de en çok izlenen programlardan birini sunuyorum, keyfim yerinde’ dedi.

Viski ve puro

Eski milli binici İskender Pisak ile eşi Mehveş Hanım, çoğu ünlünün aksine Bodrum’da sessiz sakin bir tatil geçiriyor... Bir elinde buzlu viskisinin olduğu bira bardağı, bir elinde purosu ile gün boyu dolaşıp duran İskender Bey objektifimize böyle yansıdı.

Eğlence zamanı

Uzun zamandır birlikte olan Ece Erken ile Tuncer Öztarhan’ın ilişkisinde krizler bitti. Bir dönem kıskançlık kavgaları nedeniyle geçici ayrılıklar yaşayan çift, şimdi suların durulmasını kutluyor. Birlikte Bodrum tatiline çıkan ikili, Bodrum Antik Tiyatro’da sahneye çıkan Ata Demirer’in gösterisini de birlikte izledi. Keyifleri yerinde görünen Erken ile Öztarhan’ın ne zaman nikah masasına oturacağı ise merak konusu...

Mazhar nerede?

Mazhar Alanson’un eşi Biricik de sonunda Bodrum sezonunu açtı. Biricik, Divan Palmira’nın restoran kısmında tek başına yemek yerken takıldı objektifimize... Gözler Alanson’u aradı ama sanatçı görünürlerde yoktu.

İkinci oldu

Kınalıada Su Sporları Kulübü tesislerindeki Speedo Mayo’nun tanıtımında mankenler yüzme yarışı yaptı. Yarışta Çağla Kubat 50 metreyi 35 saniyede tamamlayıp birinciliği olurken, Noella ikinci, Sinem Güven ise üçüncü oldu.

Rahmi Bey’in Bodrum sefası

Bodrum’da Nazenin4 adlı teknesinde tatiline geçiren Rahmi Koç, yakın dostlarının verdiği davetlere de deniz yoluyla katılmayı tercih ediyor. İşadamını son olarak Monique Benardete’nin People Restaurant’taki davetinde gördük. Teknesindeki arkadaşlarını yanına alarak bota binen ve People’ın iskelesine yanaşan Rahmi Bey’e bottan inişi sırasında bir görevli ayakkabılarını tutarak yardım etti. Davetin konukları arasında modacı Vural Gökçaylı ile eşi Meral Hanım da vardı.

Beşiktaş sahada o GS teknesinde

Sevgilisi Aslı Sarı ile arası açılan Sergen Yalçın, Beşiktaş takımı Malatya’da Malatyaspor’la oynarken Bodrum tatiline devam ediyor. Sevgilisiyle arası açık olduğu için tatilde tek başına kalan Sergen, son olarak Maki Otel açıklarında Galatasaraylı bir arkadaşına ait üç yıldızlı teknede görüldü. Sergen’in moralsiz olduğu gözden kaçmadı.

Yunanlı menajer



Ak düşmüş saçlarına

Ünlü ressam Bedri Baykam geçtiğimiz gece Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda Mercan Dede konserini izledi. Eşi Sibel Hanım’ın yanında olmadığı görülen ve konsere yalnız gelen ressamın saçlarının hayli ağarmış olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

Çiftlik yaptırıyor

Manavgat’ta aldığı araziye çiftlik evi yaptırtmak için mimarlarla bir araya gelen ve proje hakkında bilgi alan Tuğba Özay, fırsat buldukça da kiraladığı tekneyle denize açılıyor. Bedri Rahmi Eyüboğlu’nun Manavgat’ta kayalara yaptığı resim önünde poz veren Özay’ın keyfine diyecek yok.

Ağrılarını unuttu

Tülin Şahin nişanlısı Mehmet Özer ile yaşadığı evde geçtiğimiz günlerde geçirdiği küçük bir kaza sonucu, sağ elinin üç parmağını incitti. Bir hafta bandajla gezmek zorunda kalan ünlü manken, buna rağmen geçtiğimiz gece Sirkeci Sepetçiler Kasrı’ndaki Algida Dans Show yarışmasını kaçırmadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!