Okan beni asosyal yaptı

Güncelleme Tarihi:

Okan beni asosyal yaptı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2012 00:00

Kanaltürk’te yayınlanan “2. sayfa” programının dünkü konuğu Demet Akalın’dı. Ünlü şarkıcı, pısırık çocukluğundan evlilik bilmecesine, Hande Yener’le küslüğünden sevgilisi Okan Kurt’un kıskançlığına her şeyi canlı yayında anlattı.

Haberin Devamı

İLK KEZ BİRİNİ BU KADAR SEVDİM  

* Şahin adında bir hayranım var, koluna Demet Akalın yazdırmış. Görünce çok şaşırdım. Seviliyorum galiba birazcık.

* Okan da ben de sabahları çok erken kalkıyoruz. Erkenden de uyuyoruz. ıstemeden oluyor. Bir film koyuyoruz mesela, izlerken bazen o uyuyakalıyor, bazen ben. Dışarı çıkmalarımız da azaldı. Beni engellediğinden değil, canımız istemiyor. Adam beni asosyal yaptı!

* Okan’la birlikte olmaya başlayınca ister istemez değiştim. Giyim tarzım da aynı şekilde... O öyle açık kıyafetleri, çılgın mayoları sevmiyor, beni kıskanıyor. Ben de onu kırmak istemiyorum. Çünkü ilk kez birini bu kadar çok seviyorum.

DÜĞÜN LİSTESİNİ OKAN HAZIRLIYOR

* Okan’ın aileyle tanıştım. Onların yanında hürmetten kedi gibiyim; hepsine saygım sonsuz. Tabii bu arada o da benim ailemle tanıştı. Zaten ilk günden bu yana ciddi bir ilişki yaşıyoruz.

* Düğün konusunda benim hiçbir fikrim yok. Davetli listesi, yer, tarih; tüm detaylarla o ilgileniyor. Yani bana da sürpriz olacak.

* Okan’la ayrıldık, ama o kadar iyi ayrıldık ki Lerzan Mutlu) “Görürsün, evlilik teklifiyle gelecek, kapıya dayanacak” dedi. Çantasına iddiaya girmiştik hatta, ben kaybettim. Sabahın 06.30’unda eve gelip evlenme teklif etti. Bazen aşırı romantikleşiyor, ne yapacağı belli olmuyor.

* İçimden geldi, Sevgililer Günü’nde bilboard astırdım. Yolda giderken gösterdim onu, çok şaşırdı. “Daha önce kimse benim için böyle bir şey yapmadı” dedi. Ben Okan için yaparım, hak ediyor çünkü. Çok huzurluyum. Maça bile erkek arkadaşları yerine benimle gitmek istiyor. Çok aşığım. Akşam olsa da sofra mı hazırlasam diye deli oluyorum!

ALİŞAN’A “KUZENİMLE EVLEN” DEDİM

* Hande ile aynı reklamdayız, insanlar daha öncü küs olduğumuz için şaşırdı. Bizse bunun geyiğini yapıyoruz. Ama ben görüşmediğimiz zamanlarda bile onu çok sevdiğimi söylüyordum.

* Bir zamanlar birinden ayrılmıştım, çok üzüntümü olduğum bir dönemdi. ıki bavulla gidip Ece’nin (Erken) evine yerleşmiştim. 15 senelik arkadaşız. Vefalı kızdır, temelimiz çok sağlam. Mahkemelik olmuştuk doğru, ama davamı çektim, o konu kapandı. Bülent Uygun’larla olan davam kaldı bir tek.

* Twitter’da 1,5 milyon takipçim var. Sağ olsunlar takip ediyorlar. Çok aktifil Twitter’da ama Seren (Serengil) kadar olamam tabii... Mesela akşam 21.00’den sonra yatak odasına telefon, bilgisayar almak yasak. ınsanı asosyal yapıyor.

* Alişan’ın da bir yuvası olsun istiyorum. En son çalışkan bir kuzenim var, onunla evlen dedim. Paralar pullar dışarı kaçmasın!

ESKİDEN PISIRIKTIM SONRADAN AÇILDIM

* 15 günde bir Gölcük’e ailemin yanına giderim. Onların bana ihtiyaçları yok ama yine de ilgileniyorum. Sadece dualarını almak için... Gölcük’ü de seviyorum. Geçmişini unutmaman lazım.

* Ben iki yaşındayken vefat ettiği için babamı hiç hatırlamıyorum. Peruk takar, herkese komiklikler yaparmış. Annemi inanılmaz kıskanırmış, eve geldiğinde perdelere çengelli iğne falan takarmış. Yılbaşı gecesi bir kaza geçirmişler, teyzem ve babam ölmüş. Annemi de öldü diye morga koymuşlar. Sonra yaşadığını anlayıp çıkarmışlar.

* Eskiden inanılmaz içe kapanıktım, pısırıktım. Annem dışarı çıkanlara “Demet’i de alın götürün” derdi. Sonra kabak çiçeği gibi açıldım.

Haberin Devamı

EN AZ İKİ BEBEK İSTİYORUM

* Okan beni izlerken heyecanlanırım. O yüzden biraz bakar, sonra içeri kaçar.

* İkimiz de bebek istiyoruz. Hatta ben en az iki tane istiyorum. Bu sene yapacağız inşallah...

* Evlilik teklifini bir ay önce aldım. Büyük bir düğün düşünmüyoruz ama...

Haberin Devamı

                                                        

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!