Ödül gecesinde yeni áşıklar gibi

Güncelleme Tarihi:

Ödül gecesinde yeni áşıklar gibi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2008 00:00

Oscar öncesi en önemli sinema ödüllerinden olan "Amerikan Beyazperde Aktörleri Birliği"nin gecesinde, ödüllerden çok Angelina Jolie ve Brad Pitt konuşuldu. Çiftin ödül gecesi boyunca "yeni áşıklar" gibi durması, Angelina Jolie’nin hamile olduğu yolundaki iddiaları da destekledi.

Haberin Devamı

YENİ AŞIKLAR GİBİ

Bol ve hatlarını belli etmeyen gece kıyafeti tercih eden Jolie’nin bir süre önce ikizlere hamile olduğu öne sürülmüştü. Tören boyunca el ele, göz göze, baş başa gözlenen çift, yeni aşıklara taş çıkartan bir tablo sundu. Angelina ve Pitt çiftinin Maddox (6), Zahara Marley (3) ve Pax Thien (4) adında üç evlatlık çocuğu ve Shiloh Nouvel isimli öz evlatları var.

Beyazperde Aktörler Birliği’nin Los Angeles’taki ödül gecesinde, sinema en iyi kadın oyuncu ödülünü, "Away From Her" (Ondan Uzakta) filminde Alzheimer hastası bir kadını canlandıran Julie Christie kazandı. Aynı kategoride en iyi erkek oyuncu ödülüneyse "There Will Be Blood" (Kan Olacak) adlı filmdeki performansıyla Daniel Day-Lewis layık görüldü.

En iyi kadrolu sinema filmi ödülünü ise bir "modern zaman Westerni" olan "No Country For Old Men" (Yaşlılar İçin Ülke Yok) isimli film aldı.

En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülü, "No Country for Old"daki rolüyle Javier Bardem’e, en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülü de "American Gangster"deki rolüyle Ruby Dee’ye verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!