O yuvayı istiyorum

Güncelleme Tarihi:

O yuvayı istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2006 00:00

Otomobil içinde Sanem Çelik'le öpüşen yönetmen eşi Kudret Sabancı'dan boşanmak için mahkemeye başvuran oyuncu Esra Akkaya, "Artık tek kişilik de olsa, kurduğum o yuvayı istiyorum" diyerek eşinin evi boşaltmasını beklediğini belirtti.

Haberin Devamı

Yönetmen eşi Kudret Sabancı tarafından Sanem Çelik'le aldatılan oyuncu Esra Akkaya, önceki gün avukatı aracılığıyla boşanmak için mahkemeye başvurdu. Fransa dönüşü sokakta kaldığını söyleyen Esra Akkaya, "Kudret'in evden ayrılmasını bekliyorum. Önümüzdeki hafta boşanma olacaktır herhalde, inşallah bundan sonra daha iyi olacak. Daha önceki evliliklerimdeki kişiler, o kadar yakın arkadaşlarım ki, o kadar canlar ki, bana şahitlik yapmaya bile gelirler. Ben hayatımdaki doğru ve yalnışların hep arkasındayım. Şu an düşündüğüm tek şey mahkeme" dedi.

SADECE EVİ İSTİYORUM
"Kudret işine devam ediyormuş, etsin." diyerek açıklamalarını sürdüren Akkaya, "Önümüzdeki hafta boşanma olsun, sonra gerekirse yine açıklama yaparım. Kudret'ten hiçbir şey talep etmiyorum gerçekten. Açıkçası evime dönmek ve evimde olmak istiyorum. Sokakta olmak istemiyorum. O ev, benim için iki kişilik yavaydı ama artık tek kişilik yuva olacak. Tek kişilik de olsa o yuvayı istiyorum. Tek kişilik yuvayı ayakta tutacak gücüm var" dedi.

Haberin Devamı

NE KADAR DOSTUM VARMIŞ, GÖRDÜM
Sivil toplum örgütlerinden destek görmediğini, yalnızca arkadaşlarının kendisini aradığını söyleyen Esra Akkaya, sözlerini şöyle noktaladı, "Beni bu olayda sivil toplum kuruluşları aramadı. Onlar beni aramasada hiç sorun değil. Bundan çok daha önemlisi, neredeyse bütün kadınlar aradı. İncelik olarak, dost olarak. Ne kadar çok dostum olduğunu gördüm. Örgütler bazında değil ama çoğunluk olarak bu gücü yanımda hissettim."

KUDRET OTELE YERLEŞİYOR

/images/100/0x0/55eae203f018fbb8f89cc758
Oyuncu eşi Esra Akkaya'yı, "Aliye" dizisinde birlikte çalıştığı Sanem Çelik'le aldatan yönetmen Kudret Sabancı, Akkaya'nın sokakta kaldım açıklamalarının ardından evi boşaltmaya başladı. Bir iki gün içinde bir otele yerleşmeyi planlayan Sabancı, yeni ev arayışlarını ise sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!