O kendini biliyor

Güncelleme Tarihi:

O kendini biliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2007 00:00

Sinan Özen, yeni albümü "Ödün Vermem"le yakında müzikkseverlerle buluşuyor.

Korukent'te düzenlediği bir basın toplantısıyla albümünün tanıtımını yapan Özen, "Kalbim boş diyemem, şu an isim de veremem. Sadece tanınmış biri. Bu albümde 'Benim Canım Yandı' adlı parçam, ona gidiyor zaten. Canım'a, o kendini biliyor" dedi.

Haberin Devamı

Özen albümüyle ilgili olarak da, "Bu albümüm çok başka. 22 aylık bir emeğin ürünü. Herkes adına takılıyor 'Ödün Vermem' 19 yıldır olan duruşumla, çizdiğim yoldan ödün vermeyeceğim demek. Albümde her şarkı ayrı bir hikaye. Bu albümde toplam 14 şarkı var, 7 tanesi bana ait. Hepsi kendini anlatan ve o anki ruh haliyle yazdığım şarkılar" dedi.

İlk adımlarda hep zorlamışımdır
"
Hayranlarınızdan birisiyle evlenirmiydiniz?" sorusuna Sinan Özen, "Hayranlık duygusuyla aşk sevda başka şeyler. İki insanın birbirinden hoşlanmasıyla ilerler. Hayranlık sonbaharda dökülen yaprağa benzer" dedi. Özen, "Nasıl aşık olduğunu" ise, "Ben aşk adamıyım. Bende promosyon aşkı bulamazsınız. İlk adımlarda hep zorluk çekmişimdir. Beğendiğim insan için herşeyi göze alırım. Ama 'hayır' varsa orada durmasını da bilirim. Hep özel hayatımla ilgili özveride bulundum. Çünkü bize zamanında öyle empoze ettiler. Aman hayranların uzaklaşır, özel hayatın önde olmamalı dediler. Ama artık bunun böyle olmadığını gösterdi zaman ve benimde özel hayatıma daha da ağırlık verme zamanım" şeklinde açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!