O gecenin perde arkası

Güncelleme Tarihi:

O gecenin perde arkası
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2006 00:00

Bilge, Berna ve Belda Öztürk’ün geçen hafta karıştığı bar kavgasına, bir müşterinin Bilge Öztürk için söylediği "5 bin dolarlık sevgili" sözünün neden olduğu ileri sürüldü.

Tartışma Musti yüzünden

Tarkan’ın sevgilisi Bilge Öztürk ile kardeşleri Berna ve Belda, geçen hafta Berna Öztürk’ün zaman zaman DJ’lik yaptığı Beyoğlu’ndaki Mojo adlı bara gitti. Berna Öztürk’e jest olsun diye her zaman mekanda Tarkan şarkıları çalan DJ, bu kez Mustafa Sandal’ın "Yamalı Tövbeler"inde diretti. Bundan rahatsız olan Öztürk’ün müdahalesi ise orada bulunan başka grubu rahatsız etti.
/images/100/0x0/55ea752cf018fbb8f8813c78

5 bin dolarlık sevgili

Gaye Günaydın adlı genç kız, Öztürk’ün müdahalesine sert tepki verip "Sen müziğe ne hakla karışırsın" deyince ortalık karıştı. Bu sırada Günaydın’ın grubundan bir başka kız da, bir dönem Tarkan’la göstermelik aşk yaşadığı ve ünlü sanatçının bunun karşılığında kendisine aylık bağladığı iddia edilen Bilge Öztürk’e dönerek "Sen sus 5 bin dolarlık sevgili" diye bağırdı. İşte o anda ipler koptu ve kavga Beyoğlu Polis Merkezi’nde noktalandı.

BARDA BAŞLADI KARAKOLDA BİTTİ

Geçtiğimiz perşembe akşamı yaşanan olaydan sonra Bilge, Berna ve Belda Öztürk, Gaye Günaydın’dan şikayetçi olmak için gittikleri Beyoğlu Polis Merkezi çıkışında objektiflere böyle yansıdılar. Barda başlayan kavga karakolda noktalandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!