O da yeni yılı kutlasın

Güncelleme Tarihi:

O da yeni yılı kutlasın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2005 00:00

Evlerdeki yılbaşı partilerinin demirbaş konukları olan petler için son moda kıyafetlerden popüler aksesuvarlara, rengarenk oyuncaklardan, birbirinden şık özel yılbaşı kostümlerine kadar pek çok seçenek petshopları süslüyor. Kedi ve köpekler de artık yeni yılın gelişini sahipleri ile birlikte kutluyor. Yeni yıla özel bir sayı çıkaran ALS Pet Magazine Dergisi, petlerin yılbaşı kostümlerini sayfalarına taşıdı, biz de sizler için kendi favorilerimizi seçtik.

Dört ayaklı beyefendiler için

Yılbaşı gecesi evinizde şık bir parti düzenliyorsanız, tüylü dostunuz da en janti haliyle size eşlik edebilir. Özel gecelerde köpeklerinin şirinliğine şirinlik katmak isteyen köpek sahiplerinin favorisi olan papyonların en çok tercih edilen rengi kırmızı. Polyester kumaştan yapılan bu papyon köpeğin boynuna tıpkı boyun tasması gibi takılıyor.

Bazıları parlak sever

Bir dönemin favorileri lame ve dore kumaşlar, köpek modasında da hakimiyetini sürdürüyor. Köpeğinizi gecenin yıldızı yapacak olan bu elbiseler esnek kumaşları sayesinde oldukça da rahat. Etek uçları ve kol kısımlarının fırfırsız olan sade modelleri de var.

Kediye en güzel hediye top

Yılbaşı partisinde siz kendi arkadaşlarınızla eğlenirken, kediniz de yılbaşı hediyesi olan oyuncakları ile eğlenecek. Bu rengarenk oyuncaklar özellikle uçlarındaki uzun, yumuşak tüylerle kedinizi gece boyunca oyalayacağa benziyor.

Köpek ceketleriyılbaşında da moda

G.W Little marka yılbaşı ceketi elde yapılmış ve küçük ırk köpekler için uygun. Türkiye’de üretilen bu göz alıcı ceketin kenarı siyah bilyelerle, sırtı da siyah motiflerle işlenmiş. Şık düğmelerle alttan bağlanan kemeri de var.

Giyinmeyi sevmeyenler için

Kostümden hoşlanmayan köpekler geceye bu alımlı tasmalarla uyum sağlayabilir. Üzeri simli ve parlak bu boyun tasmalarında köpeğe zarar verecek hiçbir madde kullanılmamış. Tasmaların birçok farklı renk seçeneği de var.

Yılbaşı ruhuna çok uygun

Bu sportif süveter sırt kısmındaki yılbaşı ağacı motifiyle köpeğinizi de yeni yıl ruhuna ortak ediyor. Kemik desenleri ve pullarla süslenmiş olan ağaç motifi tamamen güvenli malzeme kullanılarak üretilmiş.

KEDİ VE KÖPEKLERE YILBAŞI KURABİYELERİ

KEDİNİZ BUNA BAYILACAK

Yarım bardak süt  1 yumurta 2/5 bardak un  Yarım çay kaşığı tuz  Yarım çay kaşığı şeker  Yarım bardak su  6 çay kaşığı et suyu

Önce yumurtayı haşlayın ve fırını 175 derecede ısıtın. Bir kapta karıştırdığınız tüm malzemeyi küçük yuvarlak parçalara ayırın. Küçük top şeklindeki kurabiyeleri 25 dakika pişirin.

PEYNİRLİ KURABİYE

 Birbuçuk kap un  Kabın alabildiği kadar rendelenmiş kaşar peyniri (dil ve hamburger peyniri de kullanabilirsiniz)  100 gram mısır yağı  1 diş rendelenmiş sarımsak  1 tutam tuz Birbuçuk kap süt

Peynir, yağ, sarmısak, tuz ve unu birbirine iyice karıştırın. Hamur kıvamını alması için süt ekleyin. Karışımı dinlenmeye bırakırken fırını da 170 derecede ısıtın. 15 dakika pişirin.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!