No: 309 dizisi 16. bölüm fragmanında Onur manşetlerde!

Güncelleme Tarihi:

No: 309 dizisi 16. bölüm fragmanında Onur manşetlerde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2016 08:34

No: 309 dizisinde bu hafta yaşananlar oldukça hareketli bir bölümün geleceğinin sinyallerini verdi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Onur bar çıkışında yakalanınca ertesi gün kendini manşetlerde buluyor.. No: 309 bu hafta eğlenceli bir bölüm ile ekranlara gelecek. Yayınlanan fragmanda izleyicileri merakta bırakan sahneler oldukça fazla. Peki No: 309 yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

Haberin Devamı

No: 309 16. bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Fox TV ekranlarının başladığı günden itibaren ilgiyle izlenen dizisi No: 309, yeni bölümüyle Çarşamba akşamı ekranlara gelecek. Sevilen dizinin yeni bölümünde hareketli saatler yaşanacak. Onur ve Pelinsu’nun bar çıkışı yakalanmaları ertesi gün manşet olur. Songül, Lale'nin bu manşeti görmemesi için elinden geleni yapar. İşte, No: 309 16. bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Onur ve Pelinsu’nun bar çıkışı yakalanmaları ertesi gün manşet olur. Haberleri gören Songül , Lale’nin etkilenmemesi için haberleri saklamaya karar verir. Bu arada olayın iç yüzünü araştıran Songül, kızlarla işbirliği yapar. Songül’ün gazabına uğrayan Onur ise Lale’yle aralarındaki ilişkinin bozulmasından korkar ve olanları anlatmak için doğru zamanı bekler.

Haberin Devamı

NO: 309 16. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Onur ve Doktor Onur arasında yaşanan kavga Lale’yle Onur’un aralarının açılmasına sebep olur.. Lale artık emindir Onur’la evlenmeyecektir. Onur içinde durum farksız değildir o da Lale’ye çok sinirlidir. İkisinin de gergin ve bir o kadar da üzgün halleri ailelerinin gözünden kaçmaz, onları barıştırmak için harekete geçerler.. Acaba bu sefer de başarılı olabilecekler midir?

BAKMADAN GEÇME!