Nissan, 25 bin 900 YTL’ye ’Note’ veriyor

Güncelleme Tarihi:

Nissan, 25 bin 900 YTL’ye ’Note’ veriyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2006 00:00

Nissan’ın B segmentindeki temsilcisi Micra’dan sonra yine aynı sınıfta yer alacak olan mini MPV modeli Note, 25 bin 900 YTL’den başlayan fiyatıyla Türkiye yollarındaki yerini aldı. Renault Modus ile aynı platformu paylaşan Note, kompakt boyutlarına rağmen sunduğu geniş iç mekanı ile dikkat çekiyor. Nissan, 2006 yılında Türkiye’de 2500 Note satmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Abant’ta düzenlenen bir organizasyonla basın mensuplarına tanıtılan Nissan Note, ’Hayatın her anında birlikte olmaktan mutluluk duyan, çocuk sahibi olmayı aslında bir macera olarak gören, sıkıcı şeyler yapmaktansa kendi eğlencelerini kendileri yaratan aileler için düşünülmüş yepyeni bir otomobil olarak’ tanımlanıyor.

Farklı tasarımını, kullanım kolaylığı ve güçlü sportif özelliklerle birleştiren, beş kapılı bir hatchback olan Note, alışılmışın dışında günümüz modern ailesine, pratik, tarz sahibi bir otomobil sunuyor. Katlanabilen arka koltukları ve kademeli olarak büyütülebilen 437 litrelik bagajı sayesinde çok yönlü geniş bir yükleme alanı sunan Note, eğlenceli ve sıradışı bir B sınıfı MPV’si olarak dikkat çekiyor.

Aracın benzinli 1.4 litrelik motor 88 beygir, 1.6 litrelik motor ise 110 beygir güç üretiyor. Düz ve otomatik vitesli olarak satışa sunulacak olan Note, genç ve aktif yaşam tarzına sahip ailelerin tercihi olmayı hedefliyor. Nissan Note’un başlangıç modeli olan 1.4 Visia da; ABS, EBD, Brake Assist, sürücü ve yolcu hava yastığı, klima, soğutuculu torpido gözü standart donanım olarak sunuluyor. Note’un 1.4 Tekna modelinde ise bunlara ek olarak 6’lı CD değiştirici, otomatik klima, yol bilgisayarı, sürücü koltuğu altında gizli saklama kutusu, çift yüzlü fonksiyonel bagaj paneli bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!