Nişanlandılar

Güncelleme Tarihi:

Nişanlandılar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2010 09:44

Maria-Necmettin Eliyeşil çiftinin kızları Melisa, bir süredir Faber-Castell’in CEO’su Anton Wolfgang Kont von Faber-Castell’in 29 yaşındaki oğlu Charles von Faber-Castell ile flört ediyordu. Aile arasında nişanlanan sevgililer, kutlamayı da geçtiğimiz gün Nahide’de yaptılar.

Haberin Devamı

Nişan pastasını  
Nahide’de kestiler
Maria-Necmettin Eliyeşil çiftinin kızları Melisa, bir süredir Faber-Castell’in CEO’su Anton Wolfgang Kont von Faber-Castell’in 29 yaşındaki oğlu Charles von Faber-Castell ile flört ediyor. Nişan yüzüklerini takan genç çift, kutlamayı önceki gece Nahide’de yaptı. Maria-Necmettin Eliyeşil çiftinin de katıldığı gecede şov ekibinin getirdiği pastanın mumlarını üfleyen Melisa Eliyeşil ve nişanlısı, gece boyunca dans etti...
 
Böyle dans TV’de var kulüpte yok    


Acun Ilıcalı’nın yeni yarışma programı “Yok Böyle Dans”, geçtiğimiz hafta sonu izleyici karşısına çıktı. Geliri 0-6 yaş arasındaki işitme engelli çocuklara yaptırılacak okula harcanacağı için bu projede yer aldığını açıklayan Eda Taşpınar da ilk gecesinde başarılı performansıyla göz doldurdu. İlk bölüm kutlaması ise canlı yayının hemen ardından Ortaköy’deki Blackk Bar’da yapıldı. Yarışmacı ve jüri üyelerinin katıldığı kutlamada tebrik etmek için Eda Taşpınar’ı ararken, bir köşede Nurettin Hasman’ı gördüm. Hasman’dan ayrıldıktan sonra onunla aynı mekânlarda bir araya gelmemeye özen gösteren Taşpınar’ın kutlamaya katılmamasının nedeni de böylece anlaşılmış oldu...

Haberin Devamı

Güreli’den onay yok
Beşiktaş eski yöneticilerinden Hüsnü Güreli’nin kızı Yosun, bir süredir oyuncu Ozan Güven’le beraber. İkili, geçen hafta Fransa’daki St. Paul de Vence adlı köyde tatildeydi. Ancak bu romantik ilişkinin önünde önemli bir engel var: Hüsnü Bey, ilişkiye onay vermiyor... Kızının Güven’le tatile çıktığından da habersiz olan Güreli’nin duruma epey tepki gösterdiği, baba-kız arasında bu yüzden ciddi bir kriz doğduğu konuşuluyor.

Sanat müziği ziyafeti 
Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın, Türk sanat müziğine gönül veren kalp dostları için bir gece düzenliyor. Kültür Bakanlığı Devlet Klasik Türk Müziği Korosu’ndan Bekir Ünlüataer’in sesiyle renk katacağı davet, bu gece Taksim’deki Grand Öztanık Otel’de gerçekleşecek. Gecede aynı zamanda sunuculuğunu Asuman Krause’nin yapacağı bir de açık artırma düzenlenecek.

Haberin Devamı

Eye Koleksiyonu, Türkiye’de
Ünlü tasarımcı Sebastian Bergne’in Swarovski’nin “Swarovski Elements at Work” projesi kapsamında hazırladığı Eye Koleksiyonu, Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’ndeki Luxuria mağazasında düzenlenen bir davetle tanıtıldı. Gaio&Gino’nun sahibi Gaye Çevikel ile Luxuria’nın sahibi Zeynep Fetvacı’nın ev sahipliği yaptığı davete, Sebastian Bergne de katıldı.


Gaye Çevikel, Sebastian Bergne, Gönül Madra


İkinci kez
Nahide Palas’ta
Kış sezonunu açan Nahide Palas’ın salı partileri tüm coşkusuyla devam ediyor. Geçen hafta düzenlenen “arabesk gecesi”nde nostalji rüzgarı estiren Selami Şahin, yoğun istek üzerine bu gece bir kez daha Nahide sahnesinde olacak. Şahin, “Sabır Taşı”, “Ben Sende Tutuklu Kaldım”, “Gitme Sana Muhtacım”, “Sen Mevsimler Gibisin” gibi sevilen şarkılarını seslendirecek.

Haberin Devamı

İsviçre lezzetleri
Çikolata ve peynir tutkunlarına müjde! Swissotel Bosphorus, “İsviçre Yemekleri Festivali”ne ev sahipliği yapıyor. Chalet Restoran’da gerçekleşecek festivalde misafirler, İsviçre’den gelen şefin hazırladığı peynir, çikolata, et ve fondü gibi İsviçre mutfağına özgü yemek çeşitlerini tadabilecek. Bugün başlayacak festival, 8 Kasım’a kadar sürecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!