Nil BBC'ye konuk oldu

Güncelleme Tarihi:

Nil BBCye konuk oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2007 12:46

Haberin Devamı

PROGRAMDA ünlü DJ Ritu tarafından ‘Türkiye’nin Lily Allen’ı olarak lanse edilen Karaibrahimgil, şubat ayının sonunda gerçekleştireceği iki konserle Londralı Türkler kadar İngiliz müzikseverleri de kendisine hayran bırakmaya hazırlanıyor.

Londra’daki Arcola Tiyatrosu’nda biraraya geldiğimiz Nil Karaibrahimgil, DJ Ritu’nun şu aralar İngiltere’de ortalığı kasıp kavuran Lily Allen yakıştırmasını ‘Yerinde bir benzetme’ olarak yorumladı. Dj Ruti’nin Türk müziğini çok iyi bilen bir radyocu olduğunu belirten ünlü şarkıcı, bir saat süren programda İngiliz DJ’in müziği hakkında bir tespitinden çok etkilendiğini söyleyerek ‘Arkadaşları benim bazı şarkı sözlerimş ona tercüme etmişler, bana dedi ki: ‘Senin şarkıların da bir isyan var ama aynı zamanda onu dengeleyen de bir şey var. Kendini yumuşatan bir isyan. Bu çok doğru bir analiz’ dedi.

Haberin Devamı

Londra’ya sık sık geldiğini ve çok sevdiği bir şehir olduğunu dile getiren Karaibrahimgil, en çok Hyde Park’ta yürüyüş yapmayı, alışverişe ve müzikallere gitmekten zevk aldığını söyledi. ‘ Londra benim için beslenme çantası gibi, şarj olduğum bir yer ‘ diyen güzel şarkıcı, pek çok insanın havasından şikayet etse de kendisinin yağmuru çok sevdiğini dile getirdi.

 24 Şubat’ta Harrods’da, 25’inde ise Carling Islington Academy’de sahne alacak olan Karaibrahimgil, ilk kez gerçekleşcek Londra konserleri için heyecanlı. Konserlerinde Türkçe şarkıların yanında sözlerini kendisinin yazdığı bir kaç ingilizce parçaya da yer vermeyi planlayan sevilen şarkıcı, herkesin üzerinde konuştuğu sahne kostümleri konusunda ise ‘ Kıyafetleri merak etmeyin, onlar tamamdır’ dedi.

Türkiye’de birbirinden başarılı üç albüme imzasını atan ünlü şarkıcı, son olarak çok yakında ‘Bu mudur?’ şarkısına video klip çekeceğini duyurdu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!