Nikahı bekleyen kumrular

Güncelleme Tarihi:

Nikahı bekleyen kumrular
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 1999 00:00

Haberin Devamı

Ankara-İstanbul hattında aşk

Politika dünyasının merkezi Ankara'da geçtiğimiz yıl sinema sanatçısı Müjde Ar ile Ercan Karakaş arasında başlayan aşk, son hızıyla devam ediyor. Gazinoda başlayan tanışmadan sonra İstanbul gecelerine taşınan aşk yüzünden CHP İstanbul Milletvekili Karakaş, eşinden ayrıldı.

Bu ayrılığın üzerinden bir yıl geçmesine rağmen evlenmeyen ikili, Ankara-İstanbul arasında sık sık seyahat ederek özlem gideriyor.

Onlar böyle de mutlu

Pop müziğin sevilen isimlerinden Aşkın Nur Yengi ile işadamı Mete Topçuoğlu arasındaki aşk mutlu bir sona doğru ilerliyor. Yeni yılda evlenmeleri beklenen ikilinin beraberliklerinin zaman içerisinde neler getireceğini kendileri de merak ediyor. Genç çift de evliliğin aşkı öldüreceğini düşünenler arasında. Yengi ile Topçuoğlu’nun ‘‘Biz böyle de mutluyuz’’ sözleri, aralarındaki aşkı ispatlamaya yeterli oluyor.

Aşklarını makarnaya borçlular

Nilüfer ile Gökberk Ergenekon çifti de politikacı - sanatçı aşkına imza atan ikililerden. Makarnayı çok seven Nilüfer ile Ergenekon aşklarını makarnaya borçlular. Makarnayı çok sevdiğini söyleyen Nilüfer'e makarna yapmak için bir gece Ankara'dan İstanbul'a gelen Ergenekon arasındaki aşk üç yıldır devam ediyor. Çiftin yeni yılda sürpriz bir evlilik yapması bekleniyor.

Tartışmalı aşk başkadır

Ebru Gündeş’in bağlı bulunduğu müzik şirketinin avukatı Ömer Durak ile başlayan arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüştü. Tartışmalı ayrılıklardan sonra tekrar sevgilisi Durak ile bir araya gelen Gündeş, evlilik için yorum yapmak istemiyor. Çocukları çok sevdiğini ve en kısa zamanda çocuk sahibi olmayı düşündüğünü belirten sanatçı, beraberliklerde her zaman dürüst ve açık sözlü olmayı tercih ediyor.

Evlilik bir formalite

Sinemanın iki sevilen oyuncusu Kerem Alışık ile Aydan Şener ‘‘Kumru’’ dizisinde tanışıp arkadaşlıklarını aşka dönüştürdüler. Çift, ilk evliliklerinde mutlu olamadıkları için henüz evliliği düşünmüyor. ‘‘Biz zaten evli gibiyiz. Aynı evi paylaşıyoruz. İkimizin de çocukları var. Eksik olan sevgileri birbirimizle tamamlıyoruz’’ diyorlar ama bu yıl nikáh olabilir.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!