Nevruz hanım 30. talibine de 'Hayır' dedi!

Güncelleme Tarihi:

Nevruz hanım 30. talibine de Hayır dedi
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 20:05

Evlilik programı ''Esra Erol'da''nın popüler gelin adayı Nevruz hanım için bu akşam 30. talip geldi. Nevruz hanım, herkesin evet cevabı vermesini beklediği talibi Şahin Bey'e de “Hayır” dedi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

ATV ekranlarında canlı olarak yayınlanan ve sunuculuğunu Esra Erol'un yaptığı izdivaç programı Esra Erol'da programında gelen her adayına hayır demesi, ani çıkışları ve kendinden emin tavırları ile popüler olan gelin adayı Nevruz hanımın bugün 30. talibi geldi.

İlk başlarda her şey gayet güzel gidiyordu. Paravan arkasından talibini tanımaya çalışan Nevruz hanımın yüzünde gülücükler oluşuyordu. Sonunda paravan açıldı. Ancak, Nevruz hanımın ilk sözü “Hayır” oldu. Böylece Nevruz hanım, programda 30. kez hayır demiş oldu.

Nevruz hanım 30. talibine de Hayır dedi

Nevruz hanımın hayır demesinin ardından kendine hakim olamayan bir damat adayı, Nevruz hanıma “Bir daha programa çıkma.” dedi. Nevruz hanım, “Yetkililere söyleyin beni çıkarmasınlar o zaman.” dedi. Sunucu Esra Erol ise “Buna karar verecek olan siz değilsiniz.” diyerek konuyu kapattı. Nevruz hanım, kendisine sürekli hayır diyor diyen diğer adayları yine haklı çıkardı.

Haberin Devamı

Dün akşam ekrana gelen Esra Erol'da evlilik programında Nevruz Hanım, talibinin 50 yaşında olduğunu öğrenince küplere binmişti. Öyle ki Nevruz hanım; 'siz benimle dalga mı geçiyorsunuz?' diyerek tepki göstermişti.

BAKMADAN GEÇME!