Nereye gitmeli

Güncelleme Tarihi:

Nereye gitmeli
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2008 00:00

Evcil hayvanınızla gidebilirsiniz

Dalyan The Cozy butik otel, Dalaman Havalimanı’na 20 dakika uzaklıkta. Caretta caretta kaplumbağalarının yumurtalarını bıraktıkları sahilde. Altı tane apart odası var. Bu odalar numara yerine renklere göre isimlendirilmiş. Açık büfe kahvaltıda ev yapımı reçeller, taze sebze ve meyveler servis ediliyor. Günün sonunda, Akdeniz mutfağının zeytinyağlı ve salata çeşitlerine barbekü menüsünün eşlik ettiği sofralar kuruluyor. Mekan evcil hayvanlarınızı da kabul ediyor. Bilgi için: (252) 284 34 42.

Bütün odaları deniz manzaralı

Kalkan Zeytinlik Caddesi’ndeki Allegra Hotel, dokuz standart ve bir delüks süit odadan oluşuyor. Bütün odalar balkonlu ve deniz manzaralı. Hepsinde tuvalet, duş, saç kurutma makinesi ve klima var. Havuzu gün boyunca kullanılabiliyor. Kahvaltı açık büfe olarak havuz kenarında sunuluyor. Akşam yemekleri terasta, Türk ve Fransız mutfağından örneklerle servis ediliyor. Allegra’dan beş dakikalık bir yürüyüş sizi Palm Beach Club’a götürüyor. Burada şezlong, şemsiye, duş, tuvalet gibi hizmetler alabilirsiniz. Bilgi için: (242) 844 24 36.

Şerbetçisiyle fasılıyla ramazan

The Ritz Carlton İstanbul, Türkiye’nin dört bir tarafından gelen malzemelerle hazırlanan iftar büfesinde saray mutfağından tatlar, pide, lahmacun, döner, kuzu çevirme gibi Türk yemekleri ve iftariyeliklerin yanı sıra sahlep, boza, ayran ve ev yapımı şerbetler sunuyor. Geleneksel kıyafetleri ve ibriğiyle şerbetçi, saç fırında gözleme açan kadınlar da var. Fasıl eşliğinde iftar saatleri farklı bir şekle bürünüyor. Çintemani Restaurant’ta iftar büfesi kişi başı 99 YTL. Bilgi için: (212) 334 41 88.

Kiteboard festivaline sayılı günler kaldı

The Marmara Grubu, sporseverleri bu yıl da kiteboard ile buluşturmaya hazırlanıyor. The Marmara Kiteboard Fest, Gökova Akyaka’ya bağlı Akçapınar sahilinde, 11-14 Eylül tarihleri arasında yapılacak. 40 sporcunun katılabileceği festivalde dünyaca ünlü kiteboardcu Julie Simsar da konuk sporcu olarak yer alacak. Freestyle, course race ve hang time stillerinde yapılacak festivalde, jüri üyeleri deneyimli kiteboard sporcularından oluşacak. Dereceye girenler Liquid Force uçurtmaları, boardlar, harness ve çeşitli kiteboard malzemeleri kazanacak. Yarışmaya 4 Eylül’e kadar The Marmara otellerinin internet sitesinden başvurabilirsiniz. Katılım ücreti olarak 130 YTL ödeyenler, dört gün üç gece tam pansiyon konaklayabilecek.

Ödüllü ekipten iftar

Polat Renaissance İstanbul, Executive Şef Yücel Dereyayla ve ödüllü ekibiyle iftariyelikleri; eski İstanbul’un özgün lezzetleri, Polat Renaissance spesiyalleri, geleneksel tatlıları ve şerbetleriyle fasıl müziği eşliğinde servis ediyor. İsterseniz Daphne Restaurant&Grill’de açık büfenin tadına bakabilir, isterseniz Marmara Balık Lokantası’nda özel iftar menülerini deneyebilirsiniz. Daphne Restaurant&Grill’de açık büfe iftar kişi başı 75, Marmara Balık lokantasında 65 YTL. Tel: (212) 414 19 06.

Tatilde masajla rahatlayın

Richmond Nua Wellness-Spa dokuz günlük bayram tatili için keyifli programlar hazırladı. Thai masajı, Bali masajı, geleneksel Türk hamamı masajı, sıcak taş terapisi, aromatik terapiler ve yüz bakımları gibi. Ayrıca yine bayram süresince otelde Osmanlı, Akdeniz ve Uzakdoğu mutfaklarını tadabilirsiniz. Bilgi için: (264) 582 21 00.

Uçakta cep telefonu

Emirates, geçtiğimiz günlerde yolcuların uçuş sırasında kendi mobil telefonları üzerinden arama yapma ve sms göndermesini sağlayan teknolojiyi, Boeing 777-300 uçağında kurdu. Uçak şimdi Avrupa ve Avustralya da dahil olmak üzere havayolunun bir çok rotasında hizmet veriyor. Mart ayından beri A340-300, A340-500, A330-200 ve Boeing 777 tipi 10 uçağına bu teknolojinin kurulumunu yapan firma uçak içi telefon sistemini filosunda yer alan diğer uçaklarına da en kısa zamanda kurmayı planlıyor. (212) 315 45 45.

Plaj iki dakika uzağınızda

Begonvil Hotel, Kaş merkeze beş dakika yürüme mesafesinde, sakin bir sokak üzerinde. 1996’dan beri hizmet veriyor. 15 odası, her odanın duş, klima, yangın uyarı sistemi, telefon ve begonvilli balkonları var. Dilerseniz kablosuz internet hizmetinden faydalanabiliyorsunuz. Otelin Osmanlı tarzı döşenmiş salonunda televizyon, bar ve kitaplık bulunuyor. Denize girmek isteyenler için plaj iki dakika uzaklıkta. Tel: (242) 836 30 79.

Çalışanlara toplantı paketi

Bodrum Kempinski Hotel Barbaros Bay, şirketler ve özel gruplar için motivasyon artırıcı toplantı paketleri sunuyor. Salonların hepsi teknolojik ekipmanlarla donatılmış.1 Ekim-31 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak promosyonla, güne Olives Restoran’da çeşit çeşit kahvaltılıkların olduğu bir sofrayla başlanıyor. Toplantı aralarında meyveler, özel masajlar, "hoş geldiniz" yemeği ikram ediliyor. Kampanyadan yararlanmak için en az iki gece üç gün sürecek bir konaklama ve en az 10 oda veya 15 misafir adına rezervasyon yaptırmanız lazım. Bilgi için: (252) 311 03 03.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!