Nereye gitmeli

Güncelleme Tarihi:

Nereye gitmeli
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2008 00:00

Yatakları çakıl taşıyla çevrili

Bodrum’daki 4 Reasons, bir butik otel. Yalıkavak’a 2, Bodrum’a 18, Milas Havaalanı’na ise 49 kilometre uzaklıkta. Toplam 20 odaya sahip. Otelde odalar kişi sayısına ve balkonlu olup olmayışına göre farklılık gösteriyor. Örneğin bazılarının yataklarının etrafı çakıl taşlarıyla çevrili, bazıları şömineli; standart olaraksa her odada Digitürk, minibar ve klima mevcut. Kişi başı konaklam 40 Euro. Bilgi için: (252) 385 32 12.

Çeşmeli ve manzaralı konak

Çeşmeli Konak, Altınoluk’ta. İstanbul’dan Bursa-Balıkesir-Havran-Edremit üzerinden otele ulaşabilirsiniz. Konak dokuz odaya sahip. Toplam 22 kişi kapasiteli. Odalarının bazıları deniz, bazıları dağ manzaralı. Ayrıca ortak kullanılabilecek salon, bahçe ve terası da mevcut. Kişi başı 130, iki kişi 180 YTL. Tel: (266) 396 68 48.

Bu hafta tango gecesi mayısta şarap şöleni

Bodrum Pınar Otel dört sezon, 12 ay boyunca açık. 30 bin metrekarelik alan üzerine kurulu otel, denize sıfır, 200 metre kumsala sahip. Ayrıca otelde kafe, spor ve eğlence merkezleri, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortu, su sporları merkezi, sörf, yelken okulu, bilardo ve masa tenisi mevcut. Restoranında Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunuluyor. 24 saat oda servisi veriliyor. Ayrıca Pınar Otel’de 25 Nisan’da tango gecesi, 10 Mayıs’ta şarap gecesi, 17 Mayıs’ta gençlik balosu, 7 Haziran’da 80’ler partileri düzenlenecek. (266) 855 70 24.

Kanebo ürünleriyle cilt bakımı

Antalya-Manavgat’ta yer alan Sunrise Park Resort&SPA; Türk hamamı, sauna, Bath&Spa, Kanebo Güzellik Merkezi ve Ayurveda tesisleriyle, gerekli tüm donanıma sahip bir wellness merkezi olarak misafirlerini ağırlıyor. Side’ye 15, Antalya Havaalanı’na 75 kilometre uzaklıkta. 724 odaya sahip. Dünya mutfağının farklı lezzetlerinin tadılabileceği restoranlarının yanı sıra eğlenmek için kokteyllerin hazırlandığı barları, spor alanları, açık ve kapalı havuzları, aqua parkı, animasyon aktiviteleri ve diskosu mevcut. Ayrıca güzelliğine düşkün olanlara Japon kozmetik markası Kanebo ürünlerinin kullanıldığı Kanebo Güzellik Merkezi’nde özel cilt bakım ürünleriyle cilde enerji veren özel masaj teknikleri beden ve ruhu arındıran seanslar düzenleniyor. Tel: (242) 748 70 10.

Sepetten çıkan tatillere 12 taksit imkanı

Kayıtlı 11 üye acentesi, 850 tesis ve 1.100 tur seçeneği ile yurtiçi ve yurtdışında tatil alternatifleri sunan tatilsepeti.com, balayı çiftlerine tatil seçeneklerini bir arada bulma, karşılaştırma ve en iyi fiyatı edinme avantajları sunuyor. Antalya, Bodrum, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Fethiye, Ayvalık ve Kıbrıs’ta 270’in üzerinde tesiste erken rezervasyon kampanyasıyla beraber balayı indirimi de var. Üstelik 12 ay taksit imkanı mevcut.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!