Nereye gitmeli

Güncelleme Tarihi:

Nereye gitmeli
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2008 00:00

Adalara fotoğraf gezisi

İstanbul Fotoğraf Merkezi, "Açık ve kapalı mekanda portre çekimi ve ışık ölçme teknikleri" konulu bir fotoğraf gezisi düzenliyor. Büyükada ve Heybeliada’yı kapsayan gezi, 29 -30 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Portre çekimi ve ışık ölçme tekniklerinin uygulamalı olarak yapılacağı gezide, birlikte yemek yenilecek, fikirler paylaşılıp sohbet edilecek. Ayrıca katılımcılar rehber eşliğinde adalardaki pek çok kültürel ve tarihi mekanı gezme fırsatı bulacak. Gezi dönüşünde her katılımcının beğendiği bir fotoğrafı, 33cmx45cm boyutlarında basılarak kendisine hediye edilecek. 15 kişiyle sınırlı olan etkinliğin ücreti kişi başı 200 YTL. Tek kişilik odada geceleme farkıysa 70 YTL. Tel: (212) 238 11 60.

Lüks tatil keyfi

Luxery Travel’da kalınacak yerden her türlü imkana kadar müşteri kendi tatilini kendisi belirliyor. Seçeneklerden biri de Şeysel’in kırk adasından biri olan North Island’daki 450 metrekare büyüklüğündeki 11 villa. North Island’da her şey kişiye özel gelişirken, Şef David Godhin her konuğun kişisel yemek tercihlerini Fransız mutfak kültürünün öğeleri, Güney Hindistan baharatları, North Island’ın organik kaynakları ve Hint Okyanusu’nun sunduğu zenginliklerle birleştirerek özel mönüler oluşturuyor. Fiyatlar kişi başı 1.500 Euro’dan başlıyor. Tel: (212) 266 63 63.

Ödüllü uçak seyahati

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emirates, yolcularına Cape Town’da 5 yıldızlı Southern Sun Waterfront Oteli’nde üç gece konaklama fırsatı sunuyor. Emirates ile Cape Town’a first class uçan yolcular, Southern Sun Waterfront Otel’de üç gece konaklama ya da beş gün otomatik vites Audi A3 otomobil kiralama; business class uçan yolcular iki gece konaklama ya da üç gün otomatik vites Audi A3 otomobil kiralama, ekonomi sınıfı seyahat edenler bir gece konaklama ya da otomatik vites Honda Jazz kiralama olanağına sahip oluyor. 30 Mart-30 Haziran tarihleri arasında geçerli olan bu promosyona Southern Sun Waterfront Oteli’nde oda kahvaltı konaklama ve servis ücretleri dahil. Tel: (212) 315 45 45.

Denizden Çanakkale turu

Hatsail Turizm, 28-30 Mart ve 4-6 Nisan tarihleri arasında "Deniz Line" adlı gemiyle Çanakkale Gezisi düzenliyor. Bir rehber eşliğinde Çanakkale turunun yapılacağı seyahatte ikili ve dörtlü iç kamaralarda kişi başı fiyat 330 YTL. İkili ve üçlü dış kamaralarda kişi başı 390 YTL. (212) 241 62 50.

Otelde yemek safarisi

Bodrum’daki Kempinski Hotel Barbaros Bay, safari heyecanı yaşatıyor. Ama bu safari Afrika’nın vahşi ortamında geçmiyor, daha çok bir yemek safarisi. Yemekler adına uygun şekilde otelin farklı alanlarında sunuluyor. Yemek turu Vietnam restoranı Saigon Club’ta salata ile başlıyor, terasta çorba, otel mutfağında karidesli makarna, kral dairesinde balıkla devam edip, barda içki ve tatlı ile sona eriyor. Saat 19.00’da başlayıp 23.00’e kadar sürüyor. (252) 311 03 03.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!