Nereye gitmeli

Güncelleme Tarihi:

Nereye gitmeli
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2007 00:00

Sanat akşamları başladı

Sapanca’ya bir kilometre uzaklıkta doğal güzelliğiyle ön plana çıkan Kırkpınar, bu yıl Richmond Nua Wellness-Spa’nın sponsorluğunda, sanat yönetmenliğini Can Gürzap’ın yaptığı kültür sanat şenliğine ev sahipliği yapıyor. "Kırkpınar Sanat Akşamları" adıyla düzenlenecek şenlik 25 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Etkinlikte konser, tiyatro, dans, sinema, halk oyunları gibi gösteriler sergilenecek. Ferhat Göçer, MFÖ, İzel ve Vokaliz Grubu sahne alacak. 750 kişilik sanat merkezinde Devlet Tiyatroları Amadeus ve Bahar Noktası, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu Hoşu’nun Utancı, Sokak Kedileri, Benim Güzel Pabuçlarım oyunlarını sergileyecek. Festivalin son günü de Tiyatro Kedi’nin hazırladığı Casablanca Müzikali izlenecek.

Ücretsiz eğlence keyfi

Sheraton Çeşme’nin, 19 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasındaki "5 gece kal 4 gece öde" ya da "7 gece kal 6 gece öde" kampanyalarından birini tercih ederseniz Çeşme’nin bazı eğlence mekanlarından ücretsiz yararlanabileceksiniz. Seçeneklerden birkaçı şöyle: Aqua’ya ücretsiz giriş ve 2 alkollü içecek, Dalyan Körfez Restoran’da 2 kişilik a la carte akşam yemeği, Fontana Beach Club’a ücretsiz giriş ve 2 alkollü içecek... Bilgi için (232) 723 12 40.

Kişiye özel hizmet imkanı

Lykia World Ölüdeniz’de, Lykia Village Simena bölümünün üçüncü katında yer alan odalarda veya Lykia Residence De Luxe Suit’lerde konaklarsanız resepsiyonda soğuk içecek ve Türk lokumuyla karşılanıyorsunuz. Odalarınıza kişiye özel servis eşliğinde yerleşiyorsunuz. Soğutulmuş şampanya ve kanepeler sizi bekliyor. Her gün taze meyve sepetleri de sunuluyor. Tatil köyünde, oda servisinden 07.00-24.00 arasında ve kişiye özel hizmetten aralıksız 08.00-24.00 arasında yararlanabilirsiniz. A la carte restoranlarda rezervasyon önceliği, bebek bakıcılığı hizmeti, ilk otele girişinizde ücretsiz ütü servisi de sizi bekleyen diğer hizmetlerden bazıları. Vücudunuzu dinlendirmek için Thalasso& Okeanos Güzellik Merkezi’ndeki Wellness paketlerini de deneyebilirsiniz.

İtalyan lezzetlerine yolculuk

Akdeniz, İsviçre ve modern Türk mutfağından örnekler sunan Azzur Restaurant’da 31 Ağustos’a kadar Başaşçı Maximilian J.W tarafından hazırlanan özel İtalyan mönüsünü tadabilirsiniz. Yemekler zeytinyağı, sarmısak, sebzeler ve değişik otlarla tatlandırılıyor. Seçme Antipasta tabağı "Viva Italia", özel ekmek kasesinde panzenella salatası, deniz börülcesi ve parmesan yapraklarıyla sunulan Risotto "Milanese", Saltimbocca usulü kılıç balığı gibi lezzetlere her yemeğe uygun İtalyan şarapları eşlik ediyor. Yemek sonrası Mövenpick fındıklı Tiramisu’yu deneyebilirsiniz. (212) 319 29 29.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!