Nereye gitmeli

Güncelleme Tarihi:

Nereye gitmeli
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2006 00:00

Halas yazın Akdeniz’de

1915’te İskoçya’da inşa edilen, Çanakkale savaşlarında görev alan ve senelerce İstanbul’da şehir hatlarında çalışan Halas, artık Hey Travel Trends’in yönetiminde faaliyetlerini sürdürüyor. Geçmişte George Bush, Bill Clinton, Prenses Margaret ve François Mitterrand gibi isimleri de konuk eden Halas gemisi, Temmuz-Ağustos aylarında Göcek ile Fethiye koylarında gezerek konuklarını Akdeniz’de ağırlayacak. Halas, eylül ayında tekrar İstanbul’a dönerek Boğaziçi’ndeki yolculuğuna devam edecek.

Bodrum’da huzurlu tatil

Grand Newport Butik Otel, Bodrum’uniki koyu Gümbet ve Bitez’in birleştiği noktada Asarlık mevkiinde. Otelde, sekizi süit olmak üzere toplam 115 oda bulunuyor. Tüm odalarda televizyon, klima, mini bar, kasa ve telefon var. Otelden çıkmadan sauna, Türk hamamı, jakuzi ve masaj keyfini de yaşayabilirsiniz. Kapalı ve açık restoranlarda dünya mutfağından yemekler sunuluyor. Açık ve kapalı yüzme havuzlarının bulunduğu otelde, sıcaktan bunaldığınızda sığınabileceğiniz Snack Bar, Pool Bar, Vogue Bar ve Vitamin Bar serin içecekleriyle keyfinizi yerine getirecek.

Pegasus’ta dış hat seferleri başladı

Dünyanın dört bir yanına 16 yıldır yolcu taşıyan Pegasus Havayolları, dış hat tarifeli seferlere başlıyor. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, İzmir, Nevşehir, Trabzon, Lefkoşa’ya uçuş gerçekleştiren Pegasus, Almanya için bilet satışına başladı. Pegasus, Antalya-Almanya yolcularını geçtiğimiz çarşamba gününden itibaren Pegasus kalitesi ve kolaylığıyla tanıştırdı. Antalya-Almanya arasında uçuş yapılan şehirler Stuttgart, Münih, Nuremberg, Berlin, Frankfurt, Hannover, Dusseldorf ve Luebeck.

Riga yolcusu kalmasın

Air Baltic Riga’ya seyahat edecekler için özel bir program hazırladı. Dört gece-beş günlük olarak hazırlanan özel paket programlar 30 Eylül’e kadar devam ediyor. Programda Riga Radisson otelde dört gece konaklama, açık büfe kahvaltı, sınırsız sauna, havuz, jimnastik salonu kullanımı ve ücretsiz kablosuz internet bağlantısı fırsatı var. Airep Riga paketinin fiyatı bir kişi için 450 Euro.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!