Nereye gitmeli

Güncelleme Tarihi:

Nereye gitmeli
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2008 00:00

Yeni yılı denizde karşılayın

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum özel bir yılbaşı paketi hazırladı. Bu paket kapsamında sunulan avantajlardan 26 Aralık-4 Ocak tarihleri arasında faydalanmak mümkün. Deniz manzaralı ve balkonlu Superior odada üç gece tek kişilik konaklama bedeli 501, çift kişilik için kişi başı 771, bir gecelik konaklama tek kişilik odada 445, çift kişilik konaklamaysa kişi başı 264 Euro. Paket kapsamında beş bölümden oluşan canlı müzik eşliğinde yılbaşı yemeği yenilirken, Türkçe ve Latin şarkılar dinlenecek. Yemek sonrasında Barblue’da sınırsız yerli içki dahil DJ eşliğinde eğlence yapılacak. Six Senses Spa’daki terapilerde yüzde 15 indirim olacak. Sabaha kadar eğlenenler de 1 Ocak’ta yüzme şöleni kapsamında hep beraber denize girecek. Bilgi için: (252) 311 03 03.

Günübirlik kar sefası

İstanbul ve Ankara’ya yakınlığı ile bilinen DorukKaya Ski & Mountain Resort’ta günübirlik kar keyfi yaşayabilirsiniz. Mekan özellikle Avusturyalı mühendisler tarafından projelendirilen farklı zorluk derecelerine göre konumlandırılmış üç büyük, üç küçük olmak üzere altı ana rampa, üç handrail, şişme çalışma havuzu ve değişik özelliklere sahip altı box’tan oluşan kayak pistiyle dikkat çekiyor. Kayak yapmaktan hoşlanmayanlar için de alternatifler var. Oyun salonu, mini club, fitness center, ısıtmalı kapalı havuz, jakuzi, sauna, Türk hamamı, güzellik merkezi bunlardan bazıları. Eğlenmeyi sevenlere de akşamları yemek sırasında canlı müzik, her yaş grubuna özel animasyon ve 23.00’te açılan disko hizmet veriyor. Bilgi için: (212) 444 52 92.

Alkoçlar kayak kompleksine dönüştü

Kayak pistlerine en yakın otellerden olan Uludağ Alkoçlar Otel; Alkoçlar Sport Otel, Alkoçlar Teleski, Alkoçlar Pisti ve Alkoçlar Apreski Cafe ile birleşerek yeni ve çok yönlü Performans Sporcu Merkezi’ni oluşturdu. Eğlenceli saatlere ev sahipliği yapacak pisti, kayak ve snowboard yarışmacılarının her gün kullanabilecekleri bir yarış antrenman pisti haline getirildi. Akşamüstleri, performans video çekimlerinin izlenebileceği Alkoçlar Apreski Cafe’de, daha sonra karaoke yapıp keyifli vakit geçirebilirsiniz. Free style snowboard yapan sporcular, teleskinin yanında kurulacak olan snowpark’ta, kayağa yeni başlayanlarsa bu sene oluşturulan temel eğitim alanında güvenli bir şekilde kayabiliyor. www.alkoclar.com.tr

Yılbaşında yetişkinlere renkli eğlence çocuklara çizgi film gösterimi

Dedeman Şile, 2009’un ilk saatlerini eğlenerek karşılamak isteyenler için iki farklı seçenek sunuyor. Balo Salonu’nda gala programı, Hoku’s Brasserie & Bar’da Kumkapı’nın fasıl keyfi olacak. Balo salonunda, 20.00 - 3.00 saatleri arasında gerçekleşecek gala, Kumkapı fasıl grubunun şarkılarıyla başlayacak. Gecede ayrıca Tayfun Balarısı ve Karnaval Orkestrası ve DJ, yemek ve dans müzikleri çalacak, oryantal şov yapılacak. Yemekte yerli içki limitsiz. İlerleyen saatlerde çorba servisi yer alacak. Galanın fiyatı bir gecelik konaklamayla iki kişi için 525, iki gecelik konaklama iki kişi 675 YTL. Hoku’s Brasserie&Bar’da, 21.00-4.00 saatleri arasında düzenlenecek partide de fasıl grubu eşliğinde canlı müzik, DJ performansı, oryantal şov, limitsiz yerli içki, sıcak ve soğuk meze çeşitleri, çorba servisi sizi bekliyor. Bu eğlenceninde bir gece konaklama dahil iki kişi fiyatı 400 YTL. Otel çocuklu aileleri de düşünmüş. 20.00-2.00 saatleri arasında She’La Salonu’nda çocuklara özel bir etkinlik var. Açık büfe yılbaşı yemeği, limitsiz meyve suyu ve meşrubat, kostümlü karakterler ve çizgi film gösterimleri 7-12 yaş arasındakilere sunulacak. Paketler kapsamında ertesi gün bir de yeni yıl brunchı verilecek. Kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, bilardo, tenis ve özel oyun salonlarından da ücretsiz yararlanılacak. Bilgi için: (216) 712 24 24.

Yeni yılda yurtdışı alternatifleri

ETS Tur, yılbaşı için alternatifli programlar hazırladı. İşte bunlardan bazıları: 31 Aralık çıkışlı dört gece sürecek Paris turu, Air France ile gerçekleşecek. Fiyatı 649 Euro’dan başlıyor. 31 Aralık çıkışlı Floransa-Roma turu 3 ve 4 yıldızlı otellerde, oda kahvaltı konaklama seçeneği var. 30 Aralık çıkışlı ve yedi gecelik Roma-Floransa-Venedik turu, 3 ve 4 yıldızlı otellerde oda kahvaltı olacak. Fiyatları 379 Euro’dan başlıyor. 30 Aralık çıkışlı ve beş gece sürecek New York turu, Türk Hava Yolları veya Delta Havayolları tarifeli seferleriyle yarım günlük şehir tanıtım turu dahil 1299 Euro’dan başlayan fiyatlarla. Detaylı bilgi www.etstur.com adresinden alınabilir.

Sahnede Latin cazcı var

The Marmara Bodrum, yılbaşında sahnesini Kolombiya asıllı Latin cazcı Nancy’ye emanet ediyor. Nancy Murillo & Band 30 Aralık, 31 Aralık ve 1 Ocak’ta birer konser verecek. Yılbaşı gala yemeği, gece yarısından sonra Kolombiyalı Samba gösterisiyle devam edecek. Yemektede sizi Avokado yatağında somon dilimlerinden Zencefilli Çin makarnasına, taze baharatlı bonfile dilimlerinden Bodrum mandalina granitasına kadar pek çok tat bekliyor. Bilgi için: (252) 313 81 30.

Uludağ’da toplantı ve eğlence bir arada

Uludağ Uslan Otel, Bursa’ya 35, İstanbul’a 260 kilometre mesafede. Toplam 48 Odası, 160 yatak kapasitesi var. Odaların hepsinde duş, saç kurutma makinesi, telefon, minibar, merkezi ısıtma sistemi, uydu televizyonu bulunuyor. 160 kişilik ana restoranda sabah, öğlen ve akşam yemekleri açık büfe olarak servis ediliyor. Otel binasının giriş katındaki balık restoranı şömine karşısında vakit geçirmek isteyenlere hitap ediyor. Lobby barı 24 saat, kafesiyse sabah 5’e kadar açık. Ayrıca otelde ücretsiz sauna, resepsiyonda ücretli kasa, çocuk klübü, oyun köşesi, ücretsiz wireless mevcut. İş görüşmeleri yapmak isteyenler için üç adet toplantı salonu da var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!