Neon Renklerle Kışınız Canlansın

Güncelleme Tarihi:

Neon Renklerle Kışınız Canlansın
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2016 12:35

Kış geldi… Her ne kadar havalar güneşli görünse de, soğuk kendini iyice hissettiriyor. Yazın sıcak günlerinde, bir şort-bir tişört veya incecik bir elbise ile günü geçirdikten sonra kat, kat giyinmek gerçekten çok sıkıcı değil mi? Bir de kendinizi siyah ve gri renklere mahkum ettiyseniz bu üç ay geçmek bilmez. O halde yazın giydiğiniz neon renkleri neden kışın da giymiyorsunuz?

Haberin Devamı

Her sene mutlaka kendine yer bulan moda renkler, neon renkler. Mercan, turuncu, yeşil, sarı,nar çiçeği kırmızı ve tabii ki fuşya… İşte size neon renklerle kış tüyoları;

 -       Eğer kıyafetinizde neon renk kullanacaksanız, bunu siyah, beyaz veya pudra tonları gibi doğal renklerle kombinlemek en iyisi. Mesela neon renkte bir üst kullanacaksanız altına siyah kalem pantolon, neon pantolon veya etek giyecekseniz üzerine beyaz gömlek çok şık görünür. Ancak renkli giyimde genel kuralın; üst giyimi renklendirmek olduğunu hatırlatalım.

-       Simsiyah giyinip üzerinize neon renkli bir ceket alın. Mesela neon fuşya rengi bir ceket, bu kombinle çok uyum sağlar ve dikkatleri üzerinize toplar.

-       Neon rengi bir elbise giymekten korkmayın. Üzerine siyah ceket, altına siyah mus çorapla rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

-       Neon rengi sadece kıyafetlerde düşünmeyin. Yine siyah bir paltonun üzerine takacağınız neon rengi bir bere veya fular sizi çok havalı gösterir.

Neon Renklerle Kışınız Canlansın

-       Hava yağmurlu değilse, neon rengi stilettolar giymekten çekinmeyin.  Ancak bu ayakkabıları giydiğinizde, ten rengi çorap ve sade bir üst giyim seçmeyi unutmayın ki, dikkatler ayakkabınıza yönelsin.

-       Neon takılar takın. Bu sene de bileklikler, uzun kolyeler, büyük küpeler çok moda.

-       Gece makyajı için neon renkleri tercih edin. Yazın güneşten yanmış yüzünüze belki de yakışmayacak bu makyaj stili, kışın çok hoş durabilir.

-       Neon renkleri seçerken ten renginizle uyumuna dikkat edin. Esmerseniz gece mavisi ve fuşya, sarışınsanız kırmızı, kumralsanız nar çiçeği kırmızısı size çok yakışacaktır.

 Bir de renkli giyinmenin yaş ile alakalı olduğunu düşünmeyin. Neon renk kombinleri için illa genç olmanız gerekmez. Önemli olanın;  abartmadan renkleri kombinlemek ve size yakışan stilde giyinmek olduğunu unutmayın.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!