Nasıl kişisel marka olunur?

Güncelleme Tarihi:

Nasıl kişisel marka olunur
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2004 17:53

İş hayatında liderlik ve yaratıcılık konularında dünyaca ünlü isim Nigel Barlow, “Pfizer İle Tanışın (PİT) - Pfizer Kariyer Toplantısı”nda üniversiteli gençlere gelecek planlamasının ipuçlarını sunacak.

Haberin Devamı

Pfizer İlaçları tarafından, üniversiteli gençlere kariyer planlamalarında farklı bir vizyon sunmak amacıyla düzenlenen “PİT - Pfizer Kariyer Toplantısı”, 25 Mayıs 2004 tarihinde İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. “Biraz Aydınlık Biraz Eğlence” sloganıyla düzenlenen toplantıya pazarlama uzmanı Nigel Barlow, TV programcısı Mithat Bereket, Pfizer Türkiye Genel Müdürü Ahmet Esen, Pfizer Türkiye Kurumsal İlişkiler Direktörü Alp Sevindik ve Pfizer New York Kıdemli Pazarlama Müdürü Radife Kıral katılıyor.

Nigel Barlow, üniversiteli gençlere  kendilerinden nasıl birer marka yaratabileceklerini anlatacak. Eğlenceli ve farklı sunum tarzıyla dikkat çeken Barlow; bireysel gelişimin anahtarları, bireylerin ve kurumların kör noktaları, değişimin önemi gibi konulara değinecek. “Uyanık Olun! Kendi kendini sorgulama ve merak işinizi ve kendinizi geliştirir!”, “Bir insanın kör noktası, herkesin dünyayı kendisi gibi gördüğü yanılsamasıdır. Önce kendimizi değiştirerek diğerlerini de değiştirebiliriz” ve “Deliliğe odaklanın” söylemleriyle de dikkat çeken Barlow; AC Nielsen, Unilever, BP, Ericsson, Barclays Bank, JP Morgan, Nestle ve Nokia gibi birçok önemli şirkete stratejik danışmanlık veriyor. Değişim, yenilik, yaratıcılık ve müşteri hizmetleri konularda uzmanlaşan Barlow’un “Batteries Included! – Creating Legendary Service” isimli bir kitabı da bulunuyor.
 
Mithat Bereket ve Etkileşimli Gençlik Forumu

Haberin Devamı

Toplantının moderatörlüğünü gazeteci Mithat Bereket üstleniyor. Bereket, konferansı izleyen tüm gençlerin ve Pfizer yöneticilerinin katılacağı etkileşimli gençlik forumunda moderatörlük yaparak, gençlerin fikirlerini öne çıkaracak.

Biraz Aydınlıktan Sonra Biraz da Eğlence

İstanbul Drum Circle grubu ise “Biraz Aydınlık Biraz Eğlence” sloganıyla düzenlenen seminerin başında ve sonunda birer kısa konser verecek. Katılımın ücretsiz olacağı seminere isteyen üniversite öğrencileri okul kimliklerini göstererek girebilecek. Konuşmalar sırasında ayrıca simültane çeviri hizmeti de verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!