Nasıl bastım nasıl basıldım

Güncelleme Tarihi:

Nasıl bastım nasıl basıldım
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2002 22:54

Hadi itiraf edin, bir tarihte mutlaka sizin de münasebetsiz hallerde basılmışlığınız veya basmışlığınız vardır. Yani hiç mi unutup, anne babanızın odasına paldır küldür girmediniz? Ya da odanın kapısında irileşmiş gözlerle donup kalan çocuğunuzla gözgöze gelmediniz?

Hafızasının en ücra köşelerinde tuttuğu bu anıları daha fazla saklayamayanlar itiraf.com da bu maceralarını da itiraf ediyorlar. Neler yok ki aralarında... Annesinin çekmecesinde leopar desenli iç çamaşırı bulanlar, yakalanıp paniğe kapılan babadan tokat yiyenler, ortada kötü bir şey var sanıp ağlamaya başlayan çocuklar, çocuğunu oyun oynuyorduk diye kandırmaya çalışan anneler, babasına akıl veren oğullar. Hepsi burada. Banu TUNA

Babamın anneme acele et, dediğini duymuşum

Annem, tamam ben de geliyorum deyince

acele odalarına dalmışım: Ben de geliyorum!


Beş yaşındaydım. Karanlıktan korktuğum için odamın kapısı kapanmazdı. Bir gece yatağın içinde herhalde yine uyuyamadım. Bir müddet sonra annemlerin odasından sesler geldiğini duydum. Hemen yataktan kalkıp, kapılarının önüne geldim. Babam ‘‘Acele et’’ dedi. Annem de ‘‘Tamam, ben de geliyorum’’ deyince, hemen odama gidip, pijamalarımın üstüne elbiselerimi ters de olsa giydim ve annemlerin odasına girdim. Aynı anda annemin ayy! diye bağırdığını duydum. Oda karanlık olduğu için bir şey göremedim. Hemen ‘‘Ben hazırım. Uykum yok, ben de geleceğim sizinle’’ dedim. Babamın oldukça kızgın, ‘‘Çabuk odana geri dön. Bir daha da kapıyı çalmadan içeri girme. Bir yere gitmiyoruz’’ sözleriyle odama geri dönmüştüm.
Karyangını, erkek, 26 yaşında, Adana

Yeter artık, kesin şu sesi, dedim tokatı yedim

Liseye gittiğim dönemdi. Sanırım o geceki, bardağı taşıran son damlaydı. Bir hışımla odamdan fırlayıp ‘‘Yeter artık, kesin şu sesi’’ diye bağırarak kapılarına dayanmıştım. İçeri girmedim tabii. O an ses kesildi. Hiçbir tepki vermediler. İki saat sonra, bundan cesaret alarak bu sefer banyodan gelen sesler için bağırmam kabuslar zincirini başlattı. Babamın banyodan fırlaması ve suratıma okkalı bir tokat patlatması bir oldu. Bir daha sesimi çıkardığım takdirde beni eşek sudan gelene kadar döveceğini söyledi. Bu sefer baltayı taşa vurmuştum. Suratımda beş parmağın iziyle kuzu kuzu yatağıma döndüm. Bu olaydan sonra da bir daha gıkım çıkmadı.

İtirafgirl, kadın, 23 yaşında, İstanbul

Malum gecelerde banyoyu işgal ediyorum

Annemle babam malum gecelerde odalarının kapısını kilitlerler. Sonra da gecenin bir vakti kapının kilidi birden açılır ve ikisinden biri direkt banyoya koşar. Bu küçüklüğümden beri böyledir. Bu aralar en büyük zevkim böyle gecelerde onları utandırmak. İkisinden biri odadan çıktığı anda, ‘‘Banyo yapmak zorundasınız galiba ama banyoda biraz işim var, daha sonra yapsanız’’ diyorum. Surat ifadesi önce kırmızı, sonra mor olurken o kadar hoşuma gidiyor ki...

Zelda, kadın, 19 yaşında, İstanbul

Leopar desenli çamaşırlar

İki saat önce annemlerin odasında bir şey ararken, tesadüfen leopar desenli sutyen ve külot buldum. Hálá gülüyorum. Avcı ruhlu babam benim!

Cool Dj, kadın, 20 yaşında, İstanbul

Annem sadece kürkünü giymiş

Küçüktüm. Annem babamı yüksek sesle çağırıyordu. Yardım etmek amacıyla anneme koştum. Bir de ne göreyim! Annem çırılçıplak, üstüne sadece bir kürk giymiş, duvara yaslanmış bekliyor. Bütün masumluğumla ‘‘Ne oldu anneciğim?’’ dedim. Annem beni nasıl yolladı, hatırlamıyorum. Ne olurdu anneciğim fantezilerini yaşarken biraz daha dikkat etseydin?

Revenger, erkek, 18 yaşında, İstanbul

Annenin dişi ağrıyor

Babam bana hep, ‘‘Kızım annenin biraz dişi ağrıyormuş da, ona yardım ediyorum’’ derdi. Merak ediyorum, şimdi beni öpüşürken görse ne der acaba?

Little Cherry, kadın (23) Bursa

Omzu çıkabilir

Eşimin omzu bir kaza nedeniyle sık sık çıkardı. Olmadık anlarda omzunun çıktığına, çok acı çektiğine tanık olurduk. Oğlumuz daha küçüktü, ilkokula gidiyordu. Ama o da annesinin omuz çıkıklarını daha önce yaşamıştı. Onun uyuduğunu sandığımız bir anda odadan içeri dalıverdi ve umulmadık bir pozisyonda yakalandık. O şöyle bir baktı ve soğukkanlı bir halde ‘‘Baba dikkat et, omzu çıkabilir’’ dedi. Seni seviyorum oğul.

Kuby60, erkek, 36 yaşında, İstanbul

Bir daha oturma odasında sevişmeyeceğimiz kesin

Dün akşam iki yaşındaki kızımı uyuttuktan sonra eşimle koltukta sevişmeye başladık. Tam en heyecanlı yerinde kızım ağlayarak odaya girdi ve biz öylece kalakaldık. Birden kızım geldi ve babasının yüzüne vurmaya başladı. Bir taraftan da ‘‘Yapma, bıyak’’ diye ağlıyordu. Kızım biz oyun oynuyoruz diye kandırdık. Şimdi yaşı küçük ama sonrasını bilemem. Ancak bir daha oturma odasında sevişmeyeceğimiz kesin.

Akşamsefası, kadın, 25 yaşında, Kastamonu

Oğlum, büyüyünce senin de başın ağrıyabilir!

Oğlum sürekli, gecenin bir yarısı kalkıp yanımıza gelirdi. Bir yıl kadar önce (o zaman 7 yaşındaydı) eşimle sevişmeye başlamıştık ki, birden kapı açıldı. Ne yapacağımızı şaşırdık. Hemen eşim başıma masaj yapmaya başladı. Oğlum da geri dönüp gitti. Hemen toparlanıp oğlumu geri çağırdım. ‘‘Oğlum, başım çok ağrıyor, gel sen de biraz masaj yap’’ deyip, başıma masaj yaptırdım. Yuttu diye sevinmiştim. Burada yazılanları okuyunca masaj numarasını yutmadığını şimdi farkettim. Oğlum... Büyüyünce senin de başın ağrıyabilir, yatak odasının kapısını başın ağrımadan kilitle.

Asabimüdür, erkek, 39 yaşında, Kayseri
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!