Naomi Campbell Hayranlarını Üzdü

Güncelleme Tarihi:

Naomi Campbell Hayranlarını Üzdü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 09:00

Önceki gün Brezilya’da Guarulhos Havalimanı’nda objektiflere takılan Topmodel Naomi Campbell’ın tekerlekli sandalye de oturması dikkatleri çekti.

Haberin Devamı

Ünlü Topmodelin kalça protezi yaptıracağı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Hayranlarının merakla takip ettiği topmodel önceki gün Brezilya’da Guarulhos Havalimanı’nda objektiflere takılan Topmodel Naomi Campbell’ın tekerlekli sandalye de oturması hayranlarını şaşırttı.

Uzun bir yolculuk ile Sao Paolo kentine ulaşan 45 yaşında ki topmodel, aisistanının ittiği tekerlekli sandalye ile aracına doğru ilerliyordu. Fotoğraflarının çekildiğini fark eden ünlü topmodel, hemen ayağa kalktı.

Hayranları tarafından ilgiyle takip edilen ünlü topmodelin menajeri, Naomi Campbell’ın kalçasından estetik ameliyat geçireceği haberlerini yalanlayarak, sadece ayağında basit bir sakatlık olduğunu belirtti.

Naomi Campbell Hayranlarını Üzdü

Haberin Devamı

Naomi Campbell Kimdir?

Ünlü Topmodel 22 Mayıs 1970 yılında Londra’da dünyaya geldi. Annesi Valerie Campbell, Jamaika kökenli eski bir balerindir. Adından hiç bahsedilmeyen babasının annesi Çinli olduğu için Naomi Campbell Jamaika - Çin melezidir.

Annesinin isteği üzerine 18 yaşına kadar babası ile hiç görüşmeyen ünlü model, kendisinin etnik kökeninin tamamen özelliklerine yansıdığını ve bu özellikleri ile gurur duyduğunu belirtmiştir.

10 yaşındayken Italia Conti Academiy’e kabul edilerek bale eğitimi aldı. Daha sonra eğitimine İngiltere'de Dunraven School ve Inner London Education Authority'ye devam etti.

Ünlü topmodel ilk olarak 7 Şubat 1978’de Bob Marley’in müzik videosunda ortaya çıkarak şöhret basamaklarını hızla tırmanmaya başladı. 15 yaşında Italia Conti Academy öğrencisi iken, Beth Boldt tarafından keşfedildi.

1988 yılı Ağustos ayında Vogue dergisine kapak oldu. Ünlü topmodel Naomi, dergiye kapak olan ilk siyahi kız ünvanını taşımaktadır.

Michael Jackson’ın In The Closet isimli müzik videosu ile üne kavuşan Naomi, 90’lı yılların başlarında şöhretin zirvesine ulaştı.

BAKMADAN GEÇME!