Müzikal heberler

Güncelleme Tarihi:

Müzikal heberler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2007 00:00

 YAŞAR KURT’LA YILLAR SONRA YENİDEN

Blue Jean dergisinin yarım asırlık Türk Rock tarihinin en iyi 30 albümü içerisinde Sokak Şarkıları albümüyle yer alan, "Orduya İstiyorlar Anne" şarkısıyla ünlenen Yaşar Kurt, yıllar sonra yeni albümüyle ses vermeye hazırlanıyor. Güneş Kokusu adı verilen yeni albüm kısa bir süre sonra müzik marketlerde olacak. 

İLHAN ERŞAHİN’İN NEW YORK’TAKİ KULÜBÜ BEYOĞLU’NA GELDİ

Caz müzisyeni İlhan Erşahin’in New York’taki kulübü Nublu, Beyoğlu’na geldi. İki yıl önce Kuruçeşme’de New Yorker bünyesinde yazlığı açılan Nublu, Beyoğlu’nda tarihi Mario Cantoni binasında Ghetto adıyla açıldı. 

RADYO D’DEN ŞARKI YARIŞMASI

Radyo D, bir şarkı yarışması düzenliyor. 16 yaşın üzerindeki herkes, yarışmaya kendi bestesiyle katılabilir. Yarışmada beste ve ses olmak üzere iki kategori bulunuyor. Birincilere DMC tarafından single yapılacak. Yarışmanın jüri üyeleri Fuat Güner, Ferhat Göçer, Samsun Demir (DMC Genel Müdürü), Sina Koloğlu, Tolga Akyıldız ve Hakan Eren. Başvuru formları ve detaylı bilgi www.radyod.com adresinde. Son başvuru tarihi 1 Mart 2007.

 HANDE YENER’DEN EGE ÇUBUKÇU’YA İADE-İ ZİYARET

Türkçe rap müziğin popüler isimlerinden Ege Çubukçu, Geri Ödeme Zamanı adıyla yeni bir maxi single yayınlamaya hazırlanıyor. Daha önce, Ayşe Hatun Önal’la yaptığı düetle dikkatleri çeken Çubukçu, bu single’da da Hande Yener ile düet yapacak. Çubukçu, bir süredir Hande Yener konserlerine konuk sanatçı olarak katılıp Yener’in şarkılarına eşlik ediyordu.

 ÖZGÜR ÇEVİK ROCK ALBÜMÜ YAPIYOR

Akademi İstanbul yarışmasıyla dikkatleri çeken, yarışma sonrası Yabancı Damat’ta başrol oynamaya başlayan Özgür Çevik, dizi sebebiyle müziği geri plana atmak zorunda kalmıştı. Dizideki rolünü başarıyla sürdüren Çevik, nihayet albüm çalışmalarına hız verdi. Mayıs gibi stüdyoya girecek olan Çevik, rock tarzında bir albüm yapmak istiyor.

THE CRANBERRIES’DEN SOLO ATILIM

İrlandalı ünlü grup The Cranberries’in solisti Dolores O’Riordan, gruptan ayrı solo bir albüm üzerinde çalışıyor. Mayıs ayında çıkması planlanan albümün adı "Are You Listening?" olacak. Grubun hayranlarına duyuralım, bu The Cranberries’ın sonu demek değil, grup yoluna yine Dolores O’Riordan ile birlikte devam edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!