Müzikal haberler

Güncelleme Tarihi:

Müzikal haberler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2007 00:00

Haberin Devamı

UNIVERSAL ALBÜMLERİNİ TOPKAPI MÜZİK DAĞITACAK

Türkiye’deki şubesini kapattıktan sonra, yabancı albümlerin Türkiye dağıtımıyla ilgili pek çok sorun yaşayan Universal, geçtiğimiz yıl DMC aracılığıyla Türkiye pazarına girebilmişti. DMC ile sözleşmesi bitince yeni adres Topkapı Müzik oldu. Bu vesileyle çok yakında Mika, Amy Winehouse, Fall Out Boy, Arcade Fire, Kaiser Chiefs, Take That albümleri Türkiye’de de satışa çıkabilecek. Björk, Maroon 5, Timbaland, Metallica ve Elton John albümleri ise dünya ile aynı zamanda satışa çıkacak.

IŞIN KARACA DA NOSTALJİ YAPACAK

Bir yandan Undercover adını verdiği İngilizce repertuvarlı konserlerine devam eden Işın Karaca, yeni albüm için hazırlıklara başladı. 70’li ve 80’li yılların Türkçe hit şarkılarını akustik düzenlemelerle yeniden söyleyecek. Çünkü konserlerinde bu şarkılara çok ilgi gösterilmiş.

REINA’NIN DJ’İNDEN DERLEME ALBÜM

Haberin Devamı

Reina’nın DJ’liğini ve müzik direktörlüğünü yapan Suat Ateşdağlı, seçtiği şarkıları miksleyerek bir albüm yayınladı. DMC’den yayınlanan Bosphorus Night’da Bob Sinclar, Outwork, Dr. Kucho, Fedo, Sezen Aksu, Ajda Pekkan ve Kenan Doğulu gibi isimlerin hit şarkıları yer alıyor. Albüm çıkar çıkmaz en çok satan yabancı albümler listelesinde 1 numaraya yükseldi.

HAYKO CEPKİN HAZIR

İlk albümüyle dikkat çeken genç rock’çı Hayko Cepkin, yeni albümünü bitirdi. ’Tanışma Bitti’ adlı albümde, korku temasını işlediğini söylüyor. Mayıs başında yayınlanacak albüm, müzikal açıdan ilk albüme göre çok daha sert.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!