Müzikal haberler

Güncelleme Tarihi:

Müzikal haberler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2006 00:00

ESİN ENGİN’Lİ OYUN HAVALARI YENİDEN Esin Engin orkestrasının yıllar önce hazırladığı ve müzik tarihinin en çok satan uzunçalarlarından olan ’Modern Oyun Havaları’ yıllar sonra EMI tarafından CD formatında satışa çıkıyor. Albümde Türkiye’nin en bilinen oyun havaları ve düğün evi ezgileri yer alıyor.

EROL EVGİN KLASİKLERİYLE İKİNCİ TUR Geçtiğimiz yıl İşte Öyle Bir Şey adıyla klasikleşmiş şarkılarını orijinal kayıtlarıyla dinleyicilerine sunan Erol Evgin, bu albümün ikincisini 14 Aralık’ta piyasaya sürecek. ’Tüm Bir Yaşam’ adı verilen bu ikinci seçkide Deli Divane, Rüya, Söyle Canım gibi şarkılar var.

N.A.R GRUPTAN ÜÇ RADYO BİRDEN Genç medya kuruluşlarından N.A.R Grup bünyesinde, Türkçe pop müzik ağırlıklı KarmaTÜRK (99.0), alaturka ağırlıklı KarmaTURKA (91.0) ve rock müzik ağırlıklı K-ROCK (94.5) adlı üç yeni radyo istasyonu yayın hayatına başladı.

YÜKSEK SADAKAT, DORIAN VE AYDİLGE’DEN YENİ KLİPLER Bu aralar birçok yeni klip ekranla buluşmaya hazırlanıyor. Yüksek Sadakat, üçüncü klibini ’Aklımızın İplerini Salıyor’a, Dorian üçüncü klibini ’Yeniden Hayata’ya, Aydilge ise ikinci klibini Kurt Cobain için yazdığı Tuğyan adlı şarkıya çekti. Klipler yakında ekranda.

YONCA LODİ TMC İLE ANLAŞTI
Sezen Aksu’nun Büklüm Büklüm şarkısına yaptığı cover’la ünlenen Yonca Lodi, tamamen kendi şarkılarından oluşan yeni albümünü tamamladı. Albüm için Müfide İnselel’den de şarkı alan Yonca Lodi, müzik şirketi olarak TMC ile anlaştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!