Müzik Dünyası

Güncelleme Tarihi:

Müzik Dünyası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2007 00:00

Sinem Vural Sivural@hurriyet.com.trÖzlüyorum Hani NerdeYılların ses sanatçısı aynı zamanda bir öğretmen olan Semra İnanç’ın "Özlüyorum Hani Nerde" adlı albümü çıktı.

Vaktiyle ünlü şair Cemal Süreya’nın "Müzeyyen Senar Ailesi’nden gelen bir ses. En beğendiğim kadın sesi Semra İnanç’ınkidir" diyerek övdüğü sanatçının albümündeki dokuz şarkının ikisi kendisine ait.

Destekli Petro

Tavernacı bir ailenin oğlu olarak müzikle büyüyen Petro, ilk albümü "Efeslef"te pop alaturka şarkılarla karşımıza çıktı. Petro, "Aşkların yarasına katlanmak için bir çıkış yolu arayanlar ’Efeslef’le ’oh be’ deyip rahatlayacak" yorumunu yapıyor.

Son Gülen İyi Gülüyor

Eylül Metin’in pop-fantezi tarzındaki yeni albümü "Son Gülen İyi Gülüyor"u tamamlandı. Albümünde 10 şarkıyı yorumlayan şarkıcı, Deniz Seki’nin ilk albümünde yer alan Yıldız Tilbe imzalı "Kop Gel Günahlarından" adlı şarkıya da bir dans remiksi yaptı.

İnternette bir numara

Ali Akcan, bir aşkın hüzünlü hikayesini anlattığı "Vakit Dolmadan" adlı şarkısının da içinde bulunduğu albümü daha piyasaya çıkmadan, internette bir numaraya yükseldi. Sanatçı, kendi stüdyosunda belgesel, reklam ve bazı TV programlarının jenerik müziklerini de hazırlamaya devam ediyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!