Müzik Dünyası

Güncelleme Tarihi:

Müzik Dünyası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2006 01:48

Nil Ünal’dan Zühtü

Nil Ünal, yıllar önce Esin Afşar tarafından plak yapılan Ankara yöremize ait "Zühtü" türküsünü yeniden yorumladı. Miller Music Factory 2006’da, En İyi Dans Müzik Prodüktörü ödülünü alan Serhat Bedük’ün aranjörlüğünü yaptığı "Zühtü" türküsüne önümüzdeki günlerde klip çekilecek. Ünal’ın "3 Gün 3 Gece" adlı albümü de piyasaya çıktı.

Ve Emre Aydın sahnede

"Afili Yalnızlık" adlı ilk solo albümü ile bir anda gündeme bomba gibi düşen Emre Aydın, albüm sonrasında ilk İstanbul konserinde hayranları ile buluşuyor. Genç şarkıcının, 24 Kasım’da saat 22.00’de Studio Live’daki konserinin biletleri 20 YTL.

Hayatımızın Fon Müziği

NTV’de yayınlanacak olan "Hayatımızın Fon Müziği" programı, şarkıların izini sürerek insanları nasıl etkilediklerini anlatacak. Programın yönetmeni daha önce Mercan Dede, Burhan Öçal ve Özcan Deniz ile ilgili belgesellere imza Nedim Hazar. Hazar, Ömer Özgüner, Can Kozanoğlu ve Naim Dilmener’den oluşan danışman kadrosunun desteğiyle, şarkıların hayatımızdaki önemi üzerine pek çok hikaye anlatacak. 24 Kasım’da yayınlanacak "Kimler Geldi Kimler Geçti" adlı ilk bölümün konuğu Ajda Pekkan.

Gülay ’Dalga’landı

Halk müziğinin güçlü yorumcularından Gülay, "Dalgalar" adlı beşinci albümünü çıkardı. İsmail Erker’in yönetiminde, Yusuf Sağlamlar’ın aranjörlüğünde yapılan albümde altısı anonim olmak üzere 19 türkü, Gülay’ın da dört bestesi var. Genç sanatçı, "Geçmişten geleceğe izler barındıran ve damlalardan dalgalara dönüşen bir albüm oldu" diyor. Albümün açılış parçası "Saklambaç"taki şiiri ise İclál Aydın seslendirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!