Müzik Dünyası

Güncelleme Tarihi:

Müzik Dünyası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2006 00:00

Sezen hayranları yine buluşuyor

En son 14’üncüsü duzenlenen SezenİNciler gecesi, yoğun istek üzerine 11 Kasım’da tekrar edilecek. 11 Kasım gecesi Aksu, Günay’da sahneye çıkarken, aynı akşam hayranları da saat 19.00’da Taksim’de buluşacak. Gecenin en büyük özelliği, Aksu’nun başkalarına verdiği şarkılarının Sezen yorumuyla özel kayıtlarının dinletilmesi. Sezen Lounge’daki geceye giriş ücretsiz.

Jopek hayran bıraktı

Cazın perisi olarak tanınan Anna Maria Jopek, Ankara’da unutulmaz bir konser verdi. Dünyaca ünlü Polonyalı güzel sanatçı, Swissotel’deki konserinde, cazseverleri bir araya getirdi. Otelin balo salonunda bir caz kulübü atmosferinde gerçekleşen konseri çok sayıda cazsever dinledi. Güçlü sesinin yanı sıra, güzelliğiyle de beğenilen Jopek, Ankara’da konser vermekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

KonuşanRock

Genç şarkıcı Umut Kuzey’in hazırlayıp sunduğu canlı performans rock programı "KonuşaROCK", bu akşam KRAL TV’de Saat 23.30’da ekrana gelecek. Daha önce Bulutsuzluk Özlemi, Hayko Cepkin ve Emre Aydın’ı ağırlayan KonuşaROCK programının bu haftaki canlı performans konuğu ise Yüksek Sadakat grubu olacak.

Usta ikili Antalya’da

7. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, 9 Kasım’da dünyaca ünlü piyanist Michel Camilo ile usta gitarist Tomatito’yu Antalya Kültür Merkezi’nde ağırlayacak. Michel Camilo, 2 Kasım’da New York Madison Square Garden’da aldığı Grammy’nin heyecanını, Piyano Festivali kapsamında vereceği konserle Antalya’ya taşıyacak. Sanatçının Uluslararası Antalya Piyano Festivali’ndeki performansı, bu Grammy’yi aldıktan sonraki ilk konseri olacak. Camilo’ya İspanyol flamenko gitarının dehası Tomatito eşlik edecek.

Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar

AJS Yapım, Atatürk’ün Sevdiği Şarkıları "Mustafa Kemal Pasha’s Favorite Songs" adı altında bir albümde topladı. Türk müzikseverleri kadar yabancılar için de düşünülen albümün kartoneti Türkçe-İngilizce olarak hazırlandı. Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi de kartonette yer aldı. Albümde, Köşküm Var, Yanık Ömer, Alişim’in Kaşları gibi Ata’nın sevdiği birçok parça yer alıyor.

Emel Sayın, Atam İçin Söylüyor

Emel Sayın, 11-12 Kasım tarihlerinde İzmir Konak’ta Atatürk Kültür Merkezi’nde "Atam Senin İçin Söylüyoruz" konserleri için sahne alacak. Her iki konserin geliri, Işılay Saygın Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonu’nun yapımı için kullanılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!