Müzik dünyası

Güncelleme Tarihi:

Müzik dünyası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2006 00:00

İkinci klibi çekti

 Üçüncü albümü "33/3 Başka"yla listelere hızlı bir giriş yapan Işın Karaca, üçüncü klibini "Kalp Tanrıya Emanet" adlı şarkıya çekti. Yönetmenliğini Kubilay Kasap’ın yaptığı klipte özel efektler kullanıldı. Adapazarı’nda , özel uçak fabrikasında çekilen klipte Işın Karaca’ya en yakın arkadaşları eşlik etti. Bunun yanı sıra erkek kardeşi Akın Büyükkaraca da klipte yer aldı. Sözlerini Yasemin Pulat’ın yazdığı şarkının bestesi Bülent Özdemir’e ait.

Fanlarıyla Çeşme’de buluşacak

 Ünlü şarkıcı Nadide Sultan, fanatik hayranlarıyla Ramazan Bayramı’nın ilk gecesinde sahne alacağı Çeşme Grand Hotel Ontur’da bir araya gelecek. "Nadide Sultan Sevenleri Fan Kulübü" adlı sitede yapılan çekiliş sonunda 10 hayranı Nadide Sultan’ı Çeşme’deki programı öncesi sohbet edip, fotoğraf çektirme imkanı bulacak. Uzun bayram tatilini fırsat bilerek Türkiye’nin dört bir yanındaki hayranlarıyla yakından tanışmanın heyecanını yaşadığını söyleyen Nadide Sultan, "Çeşme’deki buluşmanın renkli geçeceğine inanıyorum" dedi.

Deniz ve Tan’la haydi dansa!

 Maya topluluğunun kurucularından Deniz Cuyhan ve Radiodays projesinden tanıdığımız Tan Tunçağ, birlikte yeni bir elektronik dans projesine imza attı; Portecho. İkilinin birlikte hayata geçirdikleri canlı performans, Balans sahnesinde olacak. Cuyhan ve Tunçağ ikilisi bu gecelerde yalnız olmayacak. Kendilerine alternatif müzik topluluğu DANdadaDAN’dan tanıdığınız davulcu Berke Can Özcan ile basçı Feryin Kaya eşlik edecek.

Yine The Gathering

 Son albümleri "Home"un dünya turnesine çıkan ünlü The Gathering grup, bu turne kapsamında daha önce H2000 festivallerinde kendisine eşlik eden binlerce Türk hayranıyla kasım ayında bir kez daha buluşmaya hazırlanıyor. The Gathering’in 23 ve 25 Kasım tarihlerinde İstanbul Yeni Melek Gösteri Merkezi’nde ve Ankara Saklıkent’te iki konser verecek. Ön grup: Dorian. Bilet Fiyatları: Ayakta: 26 YTL, Balkon: 40 YTL, Sahne Önü: 40 YTL

’Afili Yalnız’ Emre Aydın

 6. Cadde grubuyla "Sing Your Song" adlı yarışmada 1574 adayı geride bırakarak "Dönersen" ile birinci olan Emre Aydın’ın "Afili Yalnızlık" adını verdiği ilk solo albümü müzik listelerinde hızlı yükselişine devam ediyor. Albümde yer alan 10 şarkının 9’unda Emre’nin imzası var. Albümde çalan müzisyenler de birbirinden deneyimli Ö Davulda Gripin’den İlker Baliç, bas gitarda maNga’dan Cem Bahtiyar ve gitarda Vega’dan Tuğrul Akyüz var
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!