Mutluluktan uçuyor

Güncelleme Tarihi:

Mutluluktan uçuyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2010 09:49

Haberin Devamı

Son gala

Yeşilçam filmlerinin gizli s  esi Belkıs Özener, geçen hafta Cahide’nin Lüküs Sazı’nda sahneye çıkmıştı. Özener, yoğun istek üzerine bir kez daha aynı sahnede olacak. Özener, eskimeyen şarkıları bu akşam Lüküs Saz’da tekrar seslendirecek.

Kardeşi İçin şampanya patlattı

Şarkıcı Banu Zorlu, balerin kız kardeşi Ayda Zorlu için Bebek Mori Sushi restoranda doğumgünü partisi düzenledi. Ünlülerin de katıldığı kız kardeşi için şampanya patlatan Zorlu, “Yılbaşı programları için teklifler aldım, İstanbul dışında sahneye çıkacağım” dedi.


Yeni yıla erken girdiler

Yılın büyük bir bölümünü Cumhuriyetköy’deki çiftliğinde geçiren Neslihan Kozanoğlu, dostları için erken bir yılbaşı partisi verdi. Kozanoğlu’nun Etiler’deki No Seven Steak House’da organize ettiği kutlamaya, eşi Ahmet Kozanoğlu’nun yanı sıra Azade Balkaner, Çiçek Güney, Deniz Arabacı, Burcu Kartoz da katıldı. Yılbaşı partisinde yaşananları aylık sosyete dergisi Quality of Magazine için kaleme alan Kozanoğlu, o gün çok mutlu bir gün geçirdiğini de dile getirdi.

Hollywood yıldızı gibi

Haberin Devamı

Ali Ağaoğlu, önceki gün, eski eşi Ayten Güvenkaya ve oğlu ile İstinye Park’taydı. Bir reklam yıldızı gibi ilgi gören Ağaoğlu, yanına gelen hayranlarını kırmayıp fotoğraf çektirdi.


Yeni mekan

Erol-Varol Kaynar kardeşlerin sahibi olduğu Eksen Group, Sortie, Maybe Salomanje, Ghetto ve Kalamata Meyhanesi’nden sonra bünyesine bir de Rumeli meyhanesi katıyor. Asmalımescit’teki Palazzo Donizetti Oteli’nin altındaki Kalamata Rumeli, önümüzdeki hafta açılacak. Kaynar kardeşler mutfağı Akaretler Kalamata Meyhane’de olduğu gibi Beyza Gürbüzer’e teslim etti.


ızzet Öz ile Disco Vision

Türkiye’nin ilk VJ’lerinden ızzet Öz, ilk televizyon programı Disco Vision ile bugün Blackk’te olacak. Öz, dinleyenleri, Beatles’tan Pink Floyd’a doğru bir yolculuğa çıkarırken, Jeyan, Mine ve ıpek’ten oluşan Hot Kıtır Project de müzikaller ve Latin ezgileriyle ona eşlik edecek.

  

Geliyorlar

“Yüzüklerin Efendisi” filminin Oscar ödüllü müziklerine imza atan, dünyanın en seçkin orkestralarından Londra Filarmoni Orkestrası, ış Sanat’ta bu akşam bir konser verecek.

 

Haberin Devamı

Mutluluktan uçuyor
Modellikle başladığı kariyerine moda ve stil danışmanlığıyla devam eden, bir süredir de NTV için “N Moda” adlı bir program hazırlayan Ece Sükan, mutluluktan uçuyor. Özel hayatında aradığı mutluluğu Vakko’nun veliahtlarından Ediz Elhadef’te bulan Sükan, geçtiğimiz gün de dünya trendlerine yön veren web sitesi style.com’a konuk oldu. Bu sitede Türkiye’den röportajı yayınlanan ilk isim olmayı başaran Ece Sükan, mutluluğunu herkesten önce sevgilisi Elhadef’le paylaştı.


Alkış aldı
9. Yönetim Zirvesi, geçtiğimiz gün İstanbul Sheraton Maslak Otel’de gerçekleşti. Eduplus Eğitim Danışmanlık’ın düzenlediği organizasyona konuşmacı olarak katılanlar arasında Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alican Ulusoy da vardı. Ulusoy, Türk yöneticilerin tekneyi rotasında tutmayı her zaman becerebildiğini, fırtına olduğu zamanlarda bile sağ salim limana varmayı başarabildiğini söyledi. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Ulusoy, sözlerini “Ekmeğimizi taştan çıkarmak noktasında çok becerikli olduğumuzu söyleyebilirim’’ diyerek bitirdi.          

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!