Mutlu aile

Güncelleme Tarihi:

Mutlu aile
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2011 15:12

Haberin Devamı

Aşkını buldu             

Jenny McCarthy’den ayrılan Jim Carrey, aşkı kendisinden 25 yaş küçük bir mankende buldu.


49 yaşındaki dünyaca ünlü aktör Jim Carrey, gönlünün sultanını sonunda buldu! Jenny McCarthy ile beş yıllık ilişkisini geçtiğimiz sene bitiren ünlü aktör, “America’s Next Top Model” adlı yarışma programıyla adını duyuran 24 yaşındaki Anchal Joseph ile aşk yaşamaya başladı. Sevgililer ilk kez geçtiğimiz akşam New York’ta görüntülendi. Carrey, objektiflere Anchal’la el ele poz verdi.


Sporcu seviyor
Daha önce Amerikan futbolu oyuncuları Reggie Bush ve Miles Austin ile ilişki yaşayan Kim Kardashian, gönlünü yine bir sporcuya kaptırdı. Basketbolcu Kris Humphries’le yeni bir aşka yelken açan Kardashian, sevgilisiyle ilk kez önceki gün New York’ta el ele görüntülendi.

Haberin Devamı

Bir örnek
Amerikan CBS kanalında yayınlanan “The Defenders” dizisinin oyuncularından Jerry O’Connell, geçtiğimiz gün Los Angeles’ta eşi Rebecca Roijn ile bisiklete binerken görüntülendi. Güvenliğe önem verip kasklarını takan çift, bir örnek kıyafetleriyle dikkat çekti.

Gitti karizma
30 Seconds to Mars grubunun solisti Jared Leto, karizmatik ve cool imajını pembe domuzcuklu şapkasıyla yerle bir etti. Özellikle genç kızların hayranı olduğu şarkıcı, bu şapkayla Hollywood sokaklarında dolaşırken görüntülendi.

Korkutacak
“Gossip Girl” dizisinin yıldızlarından Leighton Meester’ın başrol oynadığı gerilim filmi “The Roommate”in galası geçtiğimiz gün Kaliforniya-West Hollywood’da yapıldı. Genç oyuncu, gecede Michael Kors imzalı elbisesiyle boy gösterdi. ABD’de 2 Şubat’ta vizyona girecek “The Roommate”, bir üniversite öğrencisi olan Sara’nın (Minka Kelly), odasını Rebecca (Leighton Meester) ile paylaşmaya başlamasıyla yaşadığı gerilimi anlatıyor.

11 yıl sonra
nişanlandılar
Bir döneme damgasını vuran müzik grubu Spice Girls’ün elemanlarından Emma Bunton, 11 yıldır birlikte olduğu Jade Jonas’la nişanlandı. Çiftin 3 yaşında, Beau adında bir oğulları var. Bunton, geçtiğimiz kasım ayında da ikinci bebeğine hamile olduğunu açıklamıştı.

Haberin Devamı

Mutlu aile
Jessica Alba-Cash Warren çifti, geçtiğimiz gün bir doğum günü partisinden dönerken objektife takıldı. Yakın arkadaşları Rebecca Marshall’ın doğum gününü kutlayan çift, kızları Honor’la birlikte mutluluk pozları verdi.

Hey hey taksi
Amerikalı yazar Richard Matheson’un “Steel” adlı kısa hikâyesinden uyarlanan “Real Steel” adlı filmle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Hugh Jackman, geçtiğimiz gün New York’ta taksi beklerken görüntülendi. Ünlü oyuncunun boş bir taksi bulması, epey uzun sürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!