Müthiş bir kahkaha fırtınası

Güncelleme Tarihi:

Müthiş bir kahkaha fırtınası
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2008 14:12

Asuman Dabak Tiyatrosu`ndan yeni bir kahkaha fırtınası Asuman Dabak Tiyatrosu`nun yeni oyunu "Şahane Düğün", 24 Mart`tan itibaren Profilo Kültür Merkezi`nde tiyatroseverlerle buluşuyor.

Haberin Devamı

Robin Hawdon`un yazdığı, Haldun Dormen`in yönettiği oyunda Asuman Dabak`ın yanı sıra televizyon dünyasından tanıdığımız isimler de rol alıyor.

İki yıllık mazisi olan Asuman Dabak Tiyatrosu, "Papaz Kaçtı" ve "Bu Oyun Başka Oyun"dan sonra üçüncü oyunu sahneye koyuyor. İlk iki oyunda büyük gişe başarısı sağlayan Asuman Dabak ve arkadaşları, 24 Mart`tan itibaren yeni oyunları "Şahane Düğün" ile tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor. Profilo Kültür Merkezi`nde sergilenecek "Şahane Düğün", Robin Hawdon tarafından kaleme alındı. Yönetmenliğini usta tiyatrocu Haldun Dormen`in üstlendiği Şahane Düğün, evlilikte mantık ve aşkı sorgulayan sıcacık duygusal bir komedi. Başrollerini Asuman Dabak ve Ziya Kürküt`nün oynadığı oyunun konusu şöyle:

Ömür boyu sürecek bir ilişkinin başlayacağı nikah günü Damat Bill (Ziya Kürküt), balaylarını geçirecekleri otel odasında hiç tanımadığı bir kızla uyanır. Ve gelinliğini giymek için nişanlısı Rachel (Tuna Arman) odaya gelmek üzeredir. Durumu kurtarması için sağdıcı Tom`dan (Ufuk Özkan) kızın onunla olduğunu söylemesini ister. Fakat Tom`un yeni kız arkadaşı Judy (Mehtap Bayri), sevgilisinin en yakın arkadaşları ile tanışmak üzere nikaha katılacaktır. Tom ve Bill bu karmaşık durumu düzeltmeye çalışırken, oda hizmetçisi Julie (Asuman Dabak) ve gelinin annesi Daphne`nin (Bedia Ener) de dahil olmasıyla olaylar işin içinden çıkılmaz hale gelir.
ASUMAN DABAK TİYATROSU` nun büyük keyifle izlenecek oyunu, Profilo Kültür Merkezi Salon 2`de Her Pazartesi 20:30`da izlenebilir.

Haberin Devamı

Yöneten: Haldun DORMEN
Yazan: Robin HAWDON
Çeviren: Özcan ÖZER
Dekor: Ümit BİRSEL
Oyuncular: Asuman DABAK, Ziya KÜRKÜT, Tuna ARMAN, Ufuk ÖZKAN, Bedia ENER ve Mehtap BAYRİ, Atila IRGILATA…

Salon: Profilo Kültür Merkezi - Salon 2
Tarihler: 31.03.2008~24.04.2008-20:30:00
Her Pazartesi 20:30
Telefon: 0212 216 92 53 - www.asumandabaktiyatrosu.com
Adres: Profilo Alışveriş Merkezi, Zemin Kat, Mecidiyeköy
İlçe: Mecidiyeköy

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!