Music box

Güncelleme Tarihi:

Music box
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2010 00:00

Haberin Devamı

Tarkan karta girdi

Türk müzik sektörü, 110 grubunun USB albümlerinden sonra yeni bir teknolojiyle tanışıyor. Hafıza kartı özelliği olan tüm cep telefonlarına uyumlu micro SD kartlar. ABD ve Avrupa’yla eşzamanlı gerçekleşen kart projelerinin ilk uygulaması, Türkiye’de Tarkan’la başlıyor. Hitt Müzik Prodüksiyon ve Media Markt işbirliğiyle hayata geçen projede, SanDisk 2GB Micro SD Card’ları, Tarkan’ın Uzun İnce Bir Yoldayım klibi ve 10 eski şarkısını içeriyor. Fiyatı 19.90 TL. Yakında Sezen Aksu, Serdar Ortaç, Ajda Pekkan gibi isimler de kartlara girecek.

Funda Arar’ın eşi Mardin’de

Funda Arar’ın müzisyen eşi Febyo Taşel, bugüne kadar pek çok ünlü isimle çalıştı.
Şimdi kendi enstrümantal albümünü çıkardı.
İsmi: Melez Miras. 15 parçadan oluşan albümün ilk klibi, Kabuk isimli şarkıya çekildi. Yönetmenliğini Erdem Murat Çeliker’in yaptığı klipte mekan olarak Mardin ve Dara İlçesi’ndeki tarihi yerler kullanıldı.

Haberin Devamı

Mazhar ve Kıraç CD imzalıyor

Mazhar Alanson, kelimelerle notaları en iyi birleştiren isimlerden. Yazdığı şarkılar şimdiye kadar hepimizin duygularına tercüman oldu. Alanson’un farklı bir yönü daha var.  Resim yapıyor. Yazılarını, fotoğraflarını saklıyor. Şimdi sakladığı her şeyi kullanarak bir kitap tasarladı. “Mazhar Olmak” adlı kitap ve CD’sini bugün saat 16.00’da D&R Kanyon’da imzalıyor. Kıraç da “Yolcu” adlı son türkü albümünü bugün Optimum D&R’da, yarın Forum istanbul’da imzalıyor olacak.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!