Güzel Oyuncu Müjgan Koraltürk'ün Kızı Oldu

Güncelleme Tarihi:

Güzel Oyuncu Müjgan Koraltürkün Kızı Oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 09:12

‘Küçük Gelin’ dizisinin güzel oyuncusu Müjgan Koraltürk anne oldu. İlk kez annelik heyecanı tadan güzel oyuncu ‘Nil’’ adını verdikleri bir kız bebek dünyaya getirdi. Peki; Müjgan Koraltürk kimdir?

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu annelik duygusunu güzel bir kare ile hayranları ile paylaştı. Mutluluğu gözlerinden okunan Müjgan Koraltürk bu mutluluğu eşi ile paylaştı.

Doğuma giderken eşi Ahmet Koraltürk ve arkadaşları da güzel oyuncunun yanındaydılar. Başta Bülent Parlak olmak üzere birçok ünlü oyuncu bu özel gününde çifti yalnız bırakmadılar. Oyuncu Bülent Parlak ‘ Geldi kurban olduğum’ diyerek minik bebeğin fotoğrafını paylaştı.

Güzel Oyuncu Müjgan Koraltürkün Kızı Oldu

Müjgan Gönül Koraltürk kimdir?

Tek Türkiye dizisinde Dila hemşire rolü ile ekran karşısına çıkan Müjgan Gönül Koraltürk ardından Küçük Gelin dizisinde doktor rolü ile kendini göstermişti. Bugüne kadar birçok dizide kendini gösterme şansı bulan oyuncu Müjgan Gönül Koraltürk oyunculuk macerasına henüz 17 yaşındayken başladı. Zor Aşk isimli proje ile oyunculuğa başlayan oyuncu dizinin yayından kalkması ile büyük bir hayal kırıklığına uğramış. Bir süre sonra bir arkadaşının tavsiyesi ile Samanyolu Televizyonuna spikerlik başvurusu için giden  genç oyuncu orada yapımcı Yunus Aylıdere ile tanışır. Ve Yunus Aylıdere’den güzel bir teklif alır. Bu sayede Tek Türkiye dizisi çekimlerine başlayan oyuncu kariyerindeki çıkışı bu süreç içerisinde yaptı.

Haberin Devamı

Sürekli Sağlık Çalışanı Rollerinde

İlk önce hemşirelik ve ardından Doktor rolü ile ilerleyen kariyerinde aldığı tekliflerin sürekli sağlık personeli rolleri olması genç oyuncunun da bir süre tuhafına gitmiş. Ancak tüm bu rolleri hakkı ile yerine getiren güzel oyuncu kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkmaya hız kesmeden devam ediyor.

Sokakta fazlasıyla tanındığını belirten oyuncu kendini bir zamanlar süper star gibi hissettiğini itiraf ediyor. Ayrıca ünlü oyuncu seyircinin ilgisinden bir hayli mutlu olduğunu da belirtiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!