Müjde evleniyoruz

Güncelleme Tarihi:

Müjde evleniyoruz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2007 00:00

Emina Jahovic ile Mustafa Sandal, Hello! dergisine verdikleri röportajda yakında nikah masasına oturacaklarını açıkladı.

Mustafa Sandal, "Evlenecek misiniz" sorusuna şu yanıtı verdi: "İnşallah... Uzun bir süre değil, yakın bir zaman diyelim. Biz tarihi biliyoruz ama veremiyoruz. Güzel bir tarih belirledik. Bu kadarını söylemem yeterli..."

Emina Jahovic ve Mustafa Sandal, ilk kez bir röportajda bir araya gelip Hello! dergisine konuştular. Ünlü çift, üç buçuk yıl önce Bodrum’da başlayan büyük aşklarının yakında evlilikle taçlanacağının müjdesini verdiler.

Haberin Devamı

Öncelikle tanışma hikayenizi öğrenelim.

Müjde evleniyoruz
- Mustafa Sandal: Tesadüf mü kader mi dersiniz, Bodrum’a konser günü gidecektim ancak bir dostum vesilesiyle iki gün önce gittim. İyi ki de gitmişim. Tekneye koymak istedim, yer bulamadım. Maki tarafına doğru gittim, demir attım.  Bodrum’da iki sene önce tanıştığım Gülşen ve eşini gördüm. "Mustafa, bir kız gördüm. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim’ dedi Gülşen. ’Yapma ya nerede?’ dedim. Yüzüm denize doğru oturuyorum, ’işte geliyor’ dedi o an.  Emina ile göz göze geldik. Emina refleks olarak selamlar gibi ’el salladı’.  Sonra bir baktım, arkadaşıyla oturuyor, gittim tanıştım. Yemeğe davet ettim ve telefonumu verdim. Akşam üstü aradı, ’gelemeyeceğim’ dedi. Telefonda yalvardım. (Hiç tanımıyor beni, farkında değil.) Akşam onu ikna ettim, arkadaşlarımla yemekteydik o da yemeğe geldi. Yemekte, aşkımız öylelikle başladı.

Haberin Devamı

Sizinki ilk görüşte aşktı değil mi?

- M. S: Ben ilk görüşte aşık oldum. Kaderlerimizin kesiştiğinin farkındaydım.

Kader yani.

- M. S: Kesinlikle öyle.

- Emina Jahovic: Evet.

Evlenecek misiniz?

- M. S: İnşallah tabi. Uzun bir süre değil, yakın bir zaman diyelim.

Şubat gibi olabilir mi?

/images/100/0x0/55eb4f8ef018fbb8f8b90eb2
- M. S: Biz tarihi biliyoruz ama veremiyoruz. Güzel bir tarih var... n Nasıl bir düğün hayal ediyorsunuz?

- E. J: Ben öyle devasa, kocaman bir düğün elbisesi açlığı içinde değilim. Çünkü sahnede çok güzel elbiseler giyiyorum zaten.

 M. S: Kodak anı içeren bir düğün hayal etmiyoruz. Masa masa dolaşan.

- E. J: Sade bir düğün olacak.

Gelinliğin nasıl olacak? Sade bir gelinlik mi tercih edersin?

- E. J: Sadelik yerine göre çok güzel, ama bende kıyafet durdumu durur. Taşırım yani. Bağıran çağıran bir düğün elbisesi değil ama hakkını veren bir elbise olacak.

Haberin Devamı

Çeyiz yapıyor musunuz, böyle geleneğiniz var mı?

- E. J: Olabilir. Annem neler yapıyor bilmiyorum. Bakacağım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!