Muhteşem Yüzyıl uğurlu geldi

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl uğurlu geldi
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2012 11:03

Muhteşem Yüzyıl’da Behram Paşa olarak tanınan Adnan Koç, diziden ayrılmasına rağmen oradaki rolüyle hala konuşuluyor. Koç, bir süre önce medyada yer alan ünlü olma hikayesinin ayrıntılarını ve sonrasını tüm samimiyetiyle Hürriyet Aile’ye anlattı.

Haberin Devamı

Nasıl ünlü olduğunuz medyada epey bir süre konuşuldu gerçekten hiç aklınızda yok muydu oyuncu olmak?
2003 senesinde İstanbul’a geldiğimde 22 yaşındaydım. O yıllarda çevremdeki herkes “Fiziğin çok düzgün mutlaka ünlü olursun, oyunculuğa başlamalısın” diyorlardı. Arkadaşlar aklıma soktu aslında. Ben o zamanlar müzikle ilgileniyordum sonra bir gün metroya bindim ve bir ajans sahibi bana kartını verdi. Ben de bunun üzerine oyunculuğu ciddi ciddi düşündüm ve başka bir yere Tümay Özokur Ajans’a yazıldım. Oyunculuk serüvenim böyle başladı.

Oyunculuğa hemen başladınız mı, bir eğitim almadınız mı?
Hiçbir eğitim almamama rağmen bana bir ay sonra teklif geldi. Bir türkü filminde başrolde oynadım. Oyunculukla ilgili hiçbir şey bilmiyordum o zamanlar. Aslında olaya şu açıdan baktım “Hepimiz birer oyuncu değil miyiz zaten?” Herkes birbirine rol yapıyor, kimse açık konuşmuyor. Yavaş yavaş alıştım oyunculuğa o işle birlikte. Sonra kendime güvenim arttı, oyunculuğumu beğenmeye başladım. Yapımcı da çok beğenince 12 film yaptık.

Haberin Devamı

“NEJAT İŞLER’İN OYUNCULUĞUNA BENZETİLDİ OYUNCULUĞUM”   

Ama herkes sizi Muhteşem Yüzyıl dizisiyle tanıdı.
Çünkü o diziler ulusal kanallarda yayınlanmıyordu. Anadolu’dan birçok insanın o dönem beni tanıdığına eminim ama İstanbul gibi bir yerde bu piyasaya girmek için yeterli değildi. Sonrasında sekizinci filmimde Ayla Algan’dan eğitim aldım. Ayla Algan’dan da pozitif eleştiriler alınca bu işe olan hevesim arttı. “Nejat İşler gibi hem karizmatik hem de doğal bir oyunculuğun var” dedi bana.

Muhteşem Yüzyıl’a nasıl başladınız?
Tümay Özokur, beni görüşmelere gönderen kişi bir nevi menajerim. Ama Muhteşem Yüzyıl’a Reis dizisinde beni keşfeden Cast Direktörü Gülden Avşaroğlu önerdi. Deneme çekimleri için çağrıldım ve Behram Paşa karakterine seçildim. Meral Okay, hikayeyi o kadar güzel işlemiş ki tarihte Behram Paşa yaşasaydı uzun süre devam ederdim. Senarist, yönetmenler, oyuncular olsun tüm ekip çok başarılı. O işte bulunduğum için çok memnunum.

RÖPORTAJIN DEVAMI HÜRRİYET AİLE'DE!   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!