Muhteşem Yüzyıl Kösem 13. bölümünde neler yaşanacak? - izle

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 13. bölümünde neler yaşanacak - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2016 15:53

Televizyon dünyasının en çok izlenen yeni dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 13. bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Heyecanlı bekleyiş sürerken dizinin yeni bölümünden tanıtım filmi geldi. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Televizyon dünyasının en çok ses getiren dizilerinden Muhteşem Yüzyıl Kösem 13. bölüm fragmanı izleyicileri ile buluştu! Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni bölümünde bizleri neler bekliyor?

Başrollerini Ekin Koç, Beren Saat ve Hülya Avşar’ın paylaştığı Muhteşem Yüzyıl Kösem 12. bölümü ile bu akşam sizlerle! Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük beğeni toplayan, nefes kesen sahneleriyle tüm izleyicileri ekran başına kilitleyen Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni bölümünde heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Bakalım Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni bölümünde bizleri neler bekliyor? Detaylar haberimizde…

Muhteşem Yüzyıl Kösem 13.Bölüm 1. Fragman

Muhteşem Yüzyıl Kösem 13. bölümde neler yaşanacak?

Kösem'in bebeğinin olması haremde büyük karışıklığa neden oldu. Çocuğunun olması ile sarayda gittikçe daha güçlü hale gelen Kösem’in varlığı Safiye Sultan’ı tedirgin etmeye başladı.

Haberin Devamı

Bebeğine zarar gelmesinden endişelenen Kösem, sarayda güvenliği arttırmıştır. Bundan sonra artık sarayda Kösem tufanı başlamıştır. Bundan Safiye Sultan da nasibini almıştır.

İki sultan oğulları için birbiri ile mücadele ediyor. Bakalım bu savaştan kim galip çıkacak? Giderek büyüyen bu savaş Kösem’in nefretini daha da alevlendiriyor.

Diğer taraftan Safiye Sultan’ın da Kösem üzerinde yeni planlar var. Kösem’i oğluyla tehdit ediyor. Ancak, Kösem bu Safiye’den intikamını Fahriye üzerinde almak istiyor. Böylece Safiye’nin daha fazla canını yakmak istiyor.

Safiye ile mücadelesinde bu kez daha da büyük kayıp ile sarsılıyor. Sırdaşını, sağ kolunu bu mücadelede kurban veriyor.

Handan, Derviş üzerinde yapılan suçlamayı öğreniyor ve onu bu surumdan kurtarmak için mücadele veriyor.

Yolculuktan dönen Ahmed yokluğunda olan bitenin hesabını soruyor. Derviş ile ilgili alınan karar herkesi şok ediyor.

Kösem, Fahriye’yi saklandığı tekkeden çıkarmak için ilginç bir plan yapıyor. Kösem’in Fahriye’nin peşine düştüğünü öğrenen Safiye, kızını kurtarmak için elinden geleni yapıyor.

Bu defa Kösem’e akıl almaz bir plan yapan Safiye, Kösem’i oğluyla tehdit ediyor. İkisi arasındaki savaş gittikçe daha da kötü bir hal alıyor.

Haberin Devamı

Bakalım bu mücadelede kim yenik düşecek? Merak edilenler için bu akşam ekranlara gelecek olan Muhteşem Yüzyıl Kösem 13. bölümü sakın kaçırmayın!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 13. bölümünde neler yaşanacak - izle

Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölüm özeti

Kösem ile Sultan Ahmed’in arası açıktır. Kösem’in doğum yapması sarayda büyük kaosa yol açıyor. Bu arada Mehmet’i kaçıran kim?

Kösem ve Ahmed arasında soğuk rüzgarlar esiyor!

Gözyaşı sarayına sürgün edilen Safiye Sultan’ın gözünü intikam hırsı bürümüştür. Sultan Ahmed ise bir yandan düşmanları ile baş etmekle uğraşırken diğer yandan evladını koruması gerek.

Sultan Ahmed, Fahriye’yi öldürme kararını tüm halka açıklıyor. Safiye Sultan ve Derviş Paşa, Fahriye’yi kimsenin bulamayacağı bir yere saklar.

Haberin Devamı

Kösem’in iktidar savaşı Ahmed’i sinirlendirir. Yoksa Sultan Ahmed, Kösem’den vaz mı geçecek? Zitvatorok anlaşması için Edirne’ye giden Sultan Ahmed’in arkasından ülkede büyük bir savaş başlıyor. Derviş Paşa şok bir suçlamayla hapsediliyor. Şehzade Mehmed kaçırılıyor. Oğlunu bulmak için türlü planlar yapan Kösem hayatının en büyük kabusuyla yüzleşiyor.    

Kızını korumak isteyen Safiye, onu Ahmed’in bulamayacağı bir yere götürür. Ancak Fahriye’nin bulunması için Sultan Ahmed emir verir. Ancak Ahmed, Derviş’in gerçeği sakladığından  haberi yoktur.

Safiye Sultan’ın intikam planları devam ederken Kösem ilk çocuğu Şehzade Mehmed’i doğurur. Şehzade Mehmed’in doğumu sarayda yeni bir savaş yol açar. Bakalım kimin çocuğu hayatta kalıp tahta geçecektir?

BAKMADAN GEÇME!