Muhteşem kareler

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem kareler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2011 09:48

National Geographic Society’nin düzenlediği Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Ortaya muhteşem görüntüler çıktı.

Haberin Devamı

DERECEYE GİREN FOTOĞRAFLAR - Foto Galeri

1338 katılımcının yaklaşık 5000 fotoğrafla katıldığı yarışmanın jüri üyeliğini foto muhabiri Ara Güler, Doğuş Yayın Grubu Genel Müdürü Cem Aydın, NTV program yapımcılarından Oğuz Haksever ve National Geographic Türkiye Yayın Yönetmeni Yardımcısı Kemal Nuraydın yaptı.

İnsan, Doğa, Manzara ve Teknoloji kategorilerinde düzenlenen yarışmanın kategori birincileri Türkiye’yi National Geographic Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda temsil etmeye de hak kazandı.

Ulusal Yarışma’nın İnsan kategorisinde birincilik ödülünü İsmet Danyeli alırken, aynı kategoride Serhat Bayram ikinciliği, Mehmet Çakır ise üçüncülüğü elde etti. Doğa kategorisinin birincisi Erdoğan Özer, ikincisi Hüseyin Uğur Genç ve üçüncüsü de Ahmet Çetin oldu. İnsan kategorisinin birincisi İsmet Danyeli, Manzara kategorisinde de birincilik ödülünü alırken, Kenan Talas ikinci, Kazım Balıkçıoğlu ise üçüncülüğü aldı.

Haberin Devamı

Güzin Tezel ise yarışmanın Türkiye ayağı sponsoru Samsung’un verdiği Teknoloji ve Hayat Özel Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!