GeriKahvaltı Sahura Özel: Keçi Peynirli Bazlama Tost
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
    0
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sahura Özel: Keçi Peynirli Bazlama Tost

Sahura Özel: Keçi Peynirli Bazlama Tost
Abone Olgoogle-news

Ramazan ayında ve özellikle sahurda sıkça tüketilen tost-çay geleneğini bazlama tost ile daha da lezzetlendirmeye ne dersiniz? İşte nefis bazlama ekmeği ile hazırlayacağınız keçi peynirli tost tarifi…

Malzemeler:

•1 adet bazlama ekmek
•100 g keçi peyniri
•1 adet domates
•1 tatlı kaşığı tereyağı
•5-6 dal dereotu

Tarif:

1-Öncelikle Arçelik Tost Makinesi’ni ısıtın.
2-Domatesi ve peyniri dilimleyin.
3-Bazlamayı da tost ekmeği büyüklüğünde kesin ve tereyağıyla içini dışını yağlayın.
4-İçerisine dilimlenmiş keçi peynirlerini dizin.
5-Domatesi ve dereotunu da peynirlerin üzerine dizin.
6-Bazlamaları ısınmış tost makinesine alın ve peynirler eriyene kadar pişirin.
7-Bazlama tostunuzu Arçelik Gurme Çay Makinesi’nde hazırladığınız enfes çay ile servis edin.
8-Afiyet olsun!

 

 

Sponsorlu içerik

 

False
Haber Yorumlarını Göster
Haber Yorumlarını Gizle