MOTOSİKLET SALONDA

Güncelleme Tarihi:

MOTOSİKLET SALONDA
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2011 09:42

Haberin Devamı

Adanalı ünlü işadamı merhum Hacı Sabancı, ölümünün 13. yıl dönümünde konserle anıldı. Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası’nın Şefi ve Genel Sanat Yönetmeni Emin Güven Yaşlıçam’ın yönettiği konserde solist Burak Bilgili Sabancı’nın en sevdiği şarkı olan A. Lara’nın “Granada”sını seslendirdi. Hacı Sabancı’nın çocukları Ömer Sabancı ve Demet Sabancı Çetindoğan ile torunlarının yanı sıra Sabancı Ailesi ve iş dünyasından ünlü isimlerin katıldığı anma töreni Özcan Sabancı’nın eşi Hacı Sabancı için yazdığı ve herkesi duygulandıran mektubu okumasıyla sona erdi.

*

Çizgi kahramanlar 

Düzenlediği eğlenceli partilerle tanınan Party Kids’in sahibi Sitare Akdilek 18-20 Kasım tarihleri arasında Forum İstanbul’da yapılan İstanbul Fashion Weekend’de Looney Tunes temalı partiye ev sahipliği yaptı. Tweety, Bugs Bunny, Tazmanya Canavarı gibi sevilen çizgi karakterlerin çocuklarla bir araya geldiği eğlenceli parti sonrası düzenlenen defilede ise markaların özel çocuk tasarımları, çizgi karakterlerin de katıldığı özel bir şov ile sergilendi.
*

Spor kazası

Haberin Devamı

İsmail Boyner’i alçılı ayağı ile koltuk değnekleri ile yürürken Bebek’te gördüm. Spor yaparken ayak topuğuna zarar veren Boyner, “Dikkatsizliğimin bedelini ağır ödedim” dedi.
*

Mutlu aile

Mutluluğu ikinci evlilikte bulan ve Sinem Şen ile evliliğinden Serra adında bir kızı olan Efe Özal, geçtiğimiz hafta sonu İstinye Park’ta görüntülendi. Özal, gün boyu eşi ve çocuğuyla dolaştı, alışveriş yaptı.


KISA KISA

Sarayda kutlama

İtalyan Lisesi Mezunları Derneği, Beyoğlu’ndaki Venedik Sarayı’nda düzenlediği bir davetle 25. yılını kutladı. İtalya’nın Ankara Büyükelçisi Gianpaolo Scarante ve İtalya İstanbul Başkonsolosu Gianluca Alberini’nin ev sahipliği yaptığı kutlamaya katılanlar arasında basketbol antrenörü Ergin Ataman ve eşi Berna Ataman da vardı.


GECE KUŞU

Tekrar edilecek

Maçka Parkı’nda hizmet veren Cahide 3D’de her cuma düzenlenecek konsept partilerin ilki, geçtiğimiz hafta ‘pırtık rahibeler’ adıyla yapılmıştı. Birçok ünlü ismin katıldığı parti, yoğun istek üzerine 26 kasım Cuma gecesi tekrarlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!