Mor Çatı’ya ünlü desteği

Güncelleme Tarihi:

Mor Çatı’ya ünlü desteği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2010 15:48

Haberin Devamı

Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’nın 20’nci kuruş yıldönümü dolayısıyla, önceki gece Santral İstanbul’da bir müzayede düzenlendi. Sunuculuğunu Meltem Cumbul’un yaptığı “Mor Müzayede”de ünlü sanatçıların kostümleri ile sporcuların imzalı formaları satıldı. Cem Yılmaz, müzayedeye Hülya Kürkçüoğlu imzalı Fatma Girik tablosuyla destek verdi.

Kendisine ait tabloyu 5 bin 200 lira ödeyerek satın alan Yılmaz, eseri Girik’e hediye edeceğini söyledi. Yılmaz, Tarkan’ın kostümünü de 5 bin liraya aldı, ardından bin liraya tekrar satışa çıkardı. Kostüm, 3 bin 200 liraya alıcı buldu. Müzayede öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yılmaz, kadına şiddet konusunda “Ben uygulamıyorum, uygulayanları da tanımıyorum” dedi. Gecede 80 bin 250 TL toplandı.

Resimaltı:
* Leyla Alaton müzayedede tam 15 eser aldı.
* Gecenin sunuculuğunu ücretsiz olarak yapan Meltem Cumbul, 3 bin 250 TL karşılığında bir tablo aldı.

İlk mağaza Nişantaşı’na

Haberin Devamı

2007 yılında Yıldız Holding bünyesine katılan, dünyanın önde gelen çikolata markası Godiva’nın İstanbul’daki ilk mağazası, Nişantaşı’nda açıldı. Eylül ayından bu yana faaliyet gösteren mağazanın resmi açılışı, geçtiğimiz pazartesi günü, Bettina Hakko ve Candan Kıramer’in sahibi olduğu BC Atelier D’Ambiance tarafından organize edilen bir davetle yapıldı.

Yeni yaşını kıyafet balosuyla kutladı

Arte Tahir, yeni yaşını önceki gece Harbiye Piyasa’da düzenlediği bir kıyafet balosuyla kutladı. Yaşını açıklamaktan kaçınan Tahir’in davetine Pınar Aylin, Tuğba Özerk, Seval Birinci, Günsel Ülkü, Leyla Bilginel, Sedef Karamehmet, Gülay Kamaz, Şeyla Ovadia ve Sibel İlkiz gibi tanınmış simalar birbirinden renkli kostümleriyle katıldı. Cenker TEZEL

Bez bebek sergisi

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), 12’nci yılını “12. Yılda 12 Bez Bebek” kampanyasıyla kutluyor. Kampanya kapsamında aralarında Hülya Avşar, Cemil İpekçi, Tauna Büyükçınar, Beren Saat, Çağla Şıkel ve Tülin Şahin’in de bulunduğu 11 ünlü isim ve trendus.com internet sitesi, lösemili çocuklar için bez bebek tasarladı. Bebekler, önceki akşam İstinye Park’ta sergilenmeye başlandı. Sergi açılışında LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Pediatrik Hematolog Dr. Üstün Ezer, projeye katkıda bulunan sanatçılara plaket verdi.

Haberin Devamı

Evlendiler
Hürriyet Gazetesi Reklam Grup Müdürü Onur Yılmaz ile Radikal Gazetesi Müşteri İlişkileri Yönetmeni Fulya Özgel evlendi. Geçtiğimiz cumartesi günü Kuruçeşme Divan’da gerçekleşen düğün töreninde gelinin nikah şahitliğini Aysun Ulutaş Avşalak, damadın şahitliğini ise İlker Süzen yaptı.

Cahide, Lüküs Saz ile geri döndü
Çapamarka ekibinin yeni mekânı Lüküs Saz’ın açılışı, renkli bir partiyle yapıldı. Maçka’daki eski Joke Circus’un yerinde hizmete giren ve Pera’daki eski Cahide tarzında dekore edilen meyhanenin açılışı, Cihan Doğan’ın seslendirdiği alaturka şarkılarla renklendi. “Ruhları zengin, cepleri züğürtler için eğlence ve nostalji” sloganıyla yola çıkan Lüküs Saz’ın açılışına Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre, Rose Kar, Ayşe Engin gibi ünlü isimler katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!