Modern Nene Hatun

Güncelleme Tarihi:

Modern Nene Hatun
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2010 01:00

93 Harbi sırasında efsane haline gelmiş “Nene Hatun” destanı yeniden canlanıyor. Beyazperdeye aktarılan yeni versiyonda Açelya Elmas başrolde oynuyor.

Haberin Devamı

FİLMDEN KARELER (FOTO-GALERİ)

ÜNİVERSİTE Kız kayak takımı sporcusu Suna ile 93 Harbi’nin efsane ismi Nene Hatun’u buluşturan ve geridönüşlerle ilginç bir şekilde beyazperdeye aktarılan yeni “Nene Hatun” filminin çekimleri başladı. Başrollerinde Açelya Elmas, Levent Ülgen, Barış Koçak, Betül Şahin, Selahattin Taşdöğen, Serdar Gökhan, Murat Soydan, Yılmaz Köksal ile Nuri Alço’yu buluşturan filmin yönetmenliğini Avni Kütükoğlu yapıyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda vizyona girmesi planlanan filmde, üniversite kız kayak takımının başarılı sporcusu Suna’nın başına gelen talihsiz olaylar ile “93 Harbi”ndeki Nene Hatun’un üstün gayretleri karşılaştırılıyor. Hocası, talihsizliklerin üstesinden gelebilmesi için Suna’ya Nene Hatun’u örnek gösteriyor. Suna da, en umutsuz durumda bile mücadeleye daha azimli şekilde devam etmenin hayata tutunmak ve başarıya ulaşmak için en doğru yol olduğuna inanarak büyük başarılara imza atar.

Haberin Devamı

Açelya Elmas’ın başrolde oynadığı “Nene Hatun” filminde, zorlu doğa şartları çarpıcı bir şekilde anlatılıyor.      

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!