Modanın en uzun gecesi

Güncelleme Tarihi:

Modanın en uzun gecesi
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 10, 2011 00:00

15 Eylül gecesi ‘Modanın En Büyük Alışveriş Partisi’ Fashion’s Night Out (FNO) yaşanacak. Vogue Türkiye’nin geçen sene ilkini düzenlediği etkinlik; fotoğrafçı, stilist, tasarımcı, model ve oyuncuların katılımı ve 50 milyon Dolar cirosuyla ses getirmişti. Nişantaşı, İstinyePark ve Bağdat Caddesi’ndeki mağazalar bu yıl yine farklı bir gece yaşatacak. İşte yeni FN0’nun takvimi...

Haberin Devamı

- 18.00-20.00 NiÅŸantaşı ve 21.00-24.00 Ä°stinyePark Adil Işık ÅŸubelerinde Özge Ulusoy ve Vogue’un stil editörü stil yaratacak. Kendisi için seçilen kombini satın alan müşteri, Ulusoy ile dergiye kapak olacak.  FotoÄŸrafları Lara Sayılgan çekecek.Â
- Ä°stinyePark, NiÅŸantaşı ve Suadiye Brandroom maÄŸazalarından alışveriÅŸlere Nicole Farhi bileklik, Elie Tahari atlet veya kolye, Chloe makyaj çantası, Longchamp cüzdan ve ajanda gibi hediyeler var. Ayrıca Deniz Berdan da NiÅŸantaşı Brandroom’da stil konusundaki görüşlerini paylaÅŸacak.Â
- Lacoste İstinyePark, Bağdat Caddesi ve Nişantaşı mağazalarında yüzde 20 indirim uygulaması var. Ayrıca 19.00-22.00 arasında İstinyePark Lacoste’ta Pascal Nouma ile fotoğraf çektirip, bu fotoğrafı imzalatmanız mümkün.
- Nişantaşı’nda yeni açılan Bally mağazasındaki çekilişte, Bally’nin 160. yıl koleksiyonundan çanta hediye edilecek.
- Batik için katalog çekimi yapıp, kombinasyonlar oluÅŸturan AyÅŸe Arman’ın imzaladığı kataloglar Ä°stinyePark’ta. Ayrıca Arman’ın kombinlerini maÄŸazada kısa sürede bir araya getiren ve onun gibi poz verenlere o kombin hediye edilecek.Â
- Kyo My Friend’de sokak partileri var. Nişantaşı mağazasında Küba grubu, Bağdat Caddesi mağazasındaysa Latin dansçılar olacak. Pek çok üründe yüzde 70’e varan indirim de cabası.

Haberin Devamı

Modanın en uzun gecesi

- Bahar Korçan ve Moda Tasarımcıları Derneği’yle işbirliğine giden TEKNOSA’nın çevre çalışmaları doğrultusunda topladığı elektronik atıklarla yaratılan tasarımlar, İstinyePark mağazasında.
- Papier mache tekniğiyle atık dergilerden aksesuvarlar hazırlayan Park Bravo, gelirini bir yardım kuruluşuna bağışlayacak. Deniz Doğruyol saç bantı, kolye ve broşları tek tek elde yaptı.
- Tommy Hilfiger İstinyePark mağazasında thestylebyme.com’un kurucusu Ceylan Atınç stil danışmanlığı yapacak.
- Bağdat Caddesi’nde Swarovski’de ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin Karolin’i Wilma Elles stil danışmanlığı yapacak. Ünlü oyuncuyla fotoğraf çektirme ve yüzde 15 indirim imkanı da var.
- Matraş’ın, Joss Stone’a hediye ettiği dövme desenli deri ceket çalışmasının benzeri İstinyePark’ta. Dövme sanatçısı Emrah Çakın, deri aksesuvarları dövme motifleriyle süsleyecek.
- Adidas’ın Nişantaşı mağazasındaki partinin ev sahipleri moda editörleri Hakan Öztürk ve Bahar Kongel. Onlara DJ Gazali de katılacak. İstinyePark Adidas’taysa müziklerini Oben Budak’ın yapacağı bir parti düzenleniyor. Özel indirim ve sürpriz hediyeler de var.
- Ben de Saat&Saat İstinye Park Mağazasında’yım. Geçen Türkiye’ye getirilen çok satan takı markalarından Pandora’yı yakından tanımanıza aracılık edeceğim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!