Modanın dayanılmaz hafifliği

Güncelleme Tarihi:

Modanın dayanılmaz hafifliği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2010 01:00

Her kadın dikkat çekmek, beğenilmek ister. Ve konu “dikkat çekmek” olduğunda da dozunda bir dekoltenin, ince uzun bacaklarda mini eteğin, transparan detayların yerini hiçbir şey dolduramaz. Bu noktada hemen önemli bir not düşeyim: 2010, transparanın altın yılı olacak!

Haberin Devamı

Cüretkar dekolteler ve baş döndüren transparanlar, çoğu kez defilelerde şov amaçlı kullanılır, hafızalarda çarpıcı kareler olarak kalır, gerçek hayatta ise pek karşımıza çıkmazlardı. Ama durum değişti. 2010, cesur kadınların yılı olacak! Çünkü transparan modası kapıda... Bu akıma ayak uyduranlar, ölçülü olmakla birlikte çok seksi bir çizgi yakalayabilecekler.
 
ROMANTİK PARÇALARA CAZİP DOKUNUŞLAR     

2010 ilkbahar-yaz sezonunda bir taraftan romantizm rüzgarı estiren pastel renkler, volanlar, drapeler, dantel ve tüller karşımıza çıkıyor, diğer taraftan seksi dekolteler (iç giyimin dışa açılıması(!), transparan parçalar, derin yırtmaçlar ve mini etekler) bastırıyor. Romantik çizgilerin seksi detaylarla kombini ise dayanılmaz bir cazibe, dahası çarpıcı bir enerji yaratıyor.
 
OMUZ VE SIRTTA TRANSPARAN OLMALI               

Sözünü ettiğimiz kombine bir örnek vermek gerekirse....: Göğüs bölümü tamaman kapalı parçalarda omuz ve sırt bölgesinin tül, dantel veya şifonla kaplanması... Bana sorarsanız bu detay, ölçülü bir seksapel isteyenler için ideal.

Sırt, bel veya omuzları transparan bir kıyafet edinecekseniz, renk seçiminin modele uygun olmasına da dikkat etmelisiniz. Unutmayın; transparan gibi iddialı detaylar, bej, taba, siyah, ten rengi, beyaz gibi sade renklerde çok daha güzel, asil ve modern duruyor.

FARKLI TARZLARDA SEKSİ GÖRÜNÜŞ    
 
Rock chic, bohem, romantik... Hangi tarzı seçerseniz seçin, seksi ve çekici görünmeniz mümkün. ..          

Dar, canlı renklerde mini eteğinizi beyaz bir tişört ve siyah deri ceketle tamamlayarak içinizdeki asi çocuğu özgür bırakabilir ya da toprak ve yeşil tonlarındaki volanlı asimetrik eteğinizi beyaz hafif transparan gömlekle kombinleyip bohem bir çizgi yakalayabilirsiniz. Her iki seçimin de seksi duracağı kesin!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!