Moda tasarımcısı Hatice Gökçe'den sinema için yeni proje

Güncelleme Tarihi:

Moda tasarımcısı Hatice Gökçeden sinema için yeni proje
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2016 15:25

Ünlü modacı Hatice Gökçe ilk kez bir kısa filmin kostümlerini tasarlayacak. Yönetmenliğini Profesör Mehmet Tığlı'nın yaptığı İkiz Yıldızlar isimli kısa filmin kostümlerini tasarlayacak olan Hatice Gökçe daha önce de birçok ünlüyü giydirdi.

Haberin Devamı

Hatice Gökçe, The Leather Age adlı uluslararası projesiyle Milano Moda Haftası’nda adından sıkça söz ettirdi. Argande gibi sosyal sorumluluk projelerinde koordinatörlük yaptı. Tarkan, Sıla, Hayko Cepkin, Yalın, Nil Karaibrahimgil, Can Bonomo gibi yıldızların sahne kostümlerini hazırladı.

Deneysel moda tasarımının Türkiye’deki özgün isimlerinden Hatice Gökçe ilk defa bir kısa film için kostüm tasarımı yapacak.

Yönetmenliğini Mehmet Tığlı, yapımcılığını Nurdan Tümbek Tekeoğlu’nun gerçekleştirdiği ve başlıca rolleri Fatih Dokgöz, Kaan&Sinan Artan Kardeşler, Bahtiyar Engin, Nazan Yatgın, Tevfik Erman Kutlu ve Zeynep Mucurlu’nun paylaştığı ve uluslararası festivallerde yer alması hedeflenen ‘İkiz Yıldızlar’ adlı kısa film için 80’li yılların çizgisini yansıtan tasarımlar gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

Moda tasarımcısı Hatice Gökçeden sinema için yeni proje

BAKMADAN GEÇME!