Moda Dünyası Bunları Konuşuyor

Güncelleme Tarihi:

Moda Dünyası Bunları Konuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2008 00:00

ENERGIE’NİN İNCE KRAVATLARINI

Miss Sixty’nin erkek versiyonu olan Energie’nin 2008 ilkbahar-yaz koleksiyonuna dikkatinizi çekmek istiyorum. Bir kere marka tüm zamanların en maço sezonunu yaşıyor. Pantolonların beli çok düşmüyor, kalıplar tayt gibi bedeni sarmıyor. Gömlekler her zamanki gibi vücuda oturuyor ama iç göstermiyor. Koleksiyonun en baskın aksesuvarı ince kravatlar şahane duruyor. İsteyenler bele zincirli kemerlerden takıyor, sıcak günler için bermuda şortları tercih ediyor. Bir an önce erkeklerimizin Energie mağazalarına gidip denemesi gerekiyor.

KADIN ELİNDEN ÇIKAN HEDİYELERİ

Kadın eliyle kadını güçlendirmeye destek veren Türkiye’nin ilk ve tek satış kanalı www.kadineliyle.com, Anneler Günü’nde annesine klasik hediyeler vermekten sıkılanlara "Annenize Özel" kampanyası yapmış. 28 Nisan - 10 Mayıs tarihlerini kapsayan bu kampanya kapsamında www.kadineliyle.com sitesinden yapacağınız 75 YTL ve üzerindeki alışverişlerinizden 10 YTL’lik hediye çeki kazanacaksınız. Hediye alternatifleri arasında el yapımı sabunlar, Cemil İpekçi’nin tasarlayıp imzaladığı, Mardinli kadınların ürettiği kişisel bakım setleri bulunuyor.

JESSICA ALBA’NIN FNDK ÇANTASINI

Biz onu avukat ve Tarkan’ın sevgilisi olarak tanımıştık ama Bilge Öztürk tam bir sanatçı çıktı. FNDK etiketi altında şahane köpek çantaları tasarladığını duymuşsunuzdur. Yeni olan şu ki, çantalar Hollywood ünlüleri tarafından da rağbet görmeye başladı. Yandaki fotoğrafta şu an hamile olan Jessica Alba’yı gri krokodil FNDK çantası ile görüyorsunuz. Ben de isterim diyorsanız aynı çantayı Mudo mağazalarından satın alabilirsiniz.

MOSCHINO’NUN KURABİYE SUNUMLU ÇANTALARINI

Dev ya da küçük ol, moda sahnesinde var olabilmek için dikkat çekmen şart. Bunu söyler ve Moschino’nun yeni vitrin düzenlemesine dikkatinizi çekerim. Sezonun en trendy çantaları birer kurabiye ve minik pasta görünümünde. Koleksiyonun renkliliğine ve tatlılığına da gönderme yapan bu sunum satışı etkilemez mi sizce?
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!